Koliko love vrijedi sada N3310? 100kn? 200kn?
Kako ju spojiti na komp? Postoji li data cable? I koji software koristiti?
Printable View
Koliko love vrijedi sada N3310? 100kn? 200kn?
Kako ju spojiti na komp? Postoji li data cable? I koji software koristiti?
Ovisno o stanju baterije 100-200Kn čak i manje, ako nije očuvana. Data kabel postoji imaš ga kod Solvensa ,a priključak je ispod baterije. Od softvera možeš koristiti LogoManager, FlashSMS (taj ti radi interesante stvari s porukama)....
sjećam se kada je nekad 3310 vrijedila 2000-2500 kn, ko bi rekao da će se za ovako malo para prodavat... pih :rolleyes:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Ovisno o stanju baterije 100-200Kn čak i manje, ako nije očuvana.
@kinfa tako ti je sa svim modelima, sjeti se samo Dancalla i cijene na 099.
Ova koju cu uzeti je odlicno ocuvana, a ima samo jedan problem. Nesto ju malo jebu kontakti od baterije, ali inace je baterija nova. Dao sam za nju 100kn.
Jel znate di bi u Rijeci mogao naci data cable? I koja je cifra?
Pogledaj u Korzu na prizemlju, onay Handy centar, mislim da je oko 100-140 kn
:lol: Data kabel ima veću cijenu nego mobitel :lol:
Kabel naruči od Solvensa 63 kn i nešto sitno + 20 za poštarinu. Uostalom pogledaj www.solvens.com
Svaka druga osoba ima 3310
e a kaj se može radit na 3310 s data kablom :mega:
ja nemam 3310! :)
ni ja nemam 3310 :) al sam imao prije 3210 :mega:
Ja sam prije imao 3210, a mislim da se mogu ubacivati slikovne poruke i možda melodije, a sluši i za izradu sigurnosnih kopija na kompu.
cool :mega:
Bok dečki, jel zna netko neki program za unlocking 3310 da radi na sve mreze?
i ja sam je imajo - osim 5110 - legendarno izdrzljiv tulifon
@cykke - naruci od solvensa, no dobro provjeri da'l ti je poslano - ja sam skoro kratkih rukava ostao sa dku-5(kabel za 3100).
Nista strasno - samo znaju zaboravit poslat:-)
200 kuna ako imaš bateriju iznad 1000 mAh
Pa ko bi ti uopće to kupio???
Korisnici koji samo koriste mobitel za razgovore i sms poruke (nadam se da takvih nem ovdje na forumu...)= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Pa ko bi ti uopće to kupio???
Ja sam svoj 3310 sam bio ofarbao u crveno i LED-ice kod ekrana stavio u više boja.I prije godinu sam ga prodao za 700 kn