Ovisno o stanju baterije 100-200Kn čak i manje, ako nije očuvana. Data kabel postoji imaš ga kod Solvensa ,a priključak je ispod baterije. Od softvera možeš koristiti LogoManager, FlashSMS (taj ti radi interesante stvari s porukama)....
Koliko love vrijedi sada N3310? 100kn? 200kn?
Kako ju spojiti na komp? Postoji li data cable? I koji software koristiti?
Ovisno o stanju baterije 100-200Kn čak i manje, ako nije očuvana. Data kabel postoji imaš ga kod Solvensa ,a priključak je ispod baterije. Od softvera možeš koristiti LogoManager, FlashSMS (taj ti radi interesante stvari s porukama)....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sjećam se kada je nekad 3310 vrijedila 2000-2500 kn, ko bi rekao da će se za ovako malo para prodavat... pihPoslao: Sljaka
Ovisno o stanju baterije 100-200Kn čak i manje, ako nije očuvana.![]()
@kinfa tako ti je sa svim modelima, sjeti se samo Dancalla i cijene na 099.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ova koju cu uzeti je odlicno ocuvana, a ima samo jedan problem. Nesto ju malo jebu kontakti od baterije, ali inace je baterija nova. Dao sam za nju 100kn.
Jel znate di bi u Rijeci mogao naci data cable? I koja je cifra?
Pogledaj u Korzu na prizemlju, onay Handy centar, mislim da je oko 100-140 kn
Data kabel ima veću cijenu nego mobitel
![]()
Kabel naruči od Solvensa 63 kn i nešto sitno + 20 za poštarinu. Uostalom pogledaj www.solvens.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Svaka druga osoba ima 3310
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
e a kaj se može radit na 3310 s data kablom![]()
ja nemam 3310!![]()
ni ja nemam 3310al sam imao prije 3210
![]()
Ja sam prije imao 3210, a mislim da se mogu ubacivati slikovne poruke i možda melodije, a sluši i za izradu sigurnosnih kopija na kompu.
cool![]()
Bok dečki, jel zna netko neki program za unlocking 3310 da radi na sve mreze?
i ja sam je imajo - osim 5110 - legendarno izdrzljiv tulifon
@cykke - naruci od solvensa, no dobro provjeri da'l ti je poslano - ja sam skoro kratkih rukava ostao sa dku-5(kabel za 3100).
Nista strasno - samo znaju zaboravit poslat:-)
200 kuna ako imaš bateriju iznad 1000 mAh
...we are eternal all this pain is an illusion...
Pa ko bi ti uopće to kupio???
Korisnici koji samo koriste mobitel za razgovore i sms poruke (nadam se da takvih nem ovdje na forumu...)Poslao: zeroo-cool
Pa ko bi ti uopće to kupio???
...we are eternal all this pain is an illusion...
Bookmarks