Kupio sam si SonyEricson w200i u t-centru i nabavio super temu za njega (s nekom mrak trebom) al mi logo operatera skriva najbolji dio (if you know what I mean) pa bi ga maknuo.
Zanima me dal je to nekak moguche.
Please reply
Printable View
Kupio sam si SonyEricson w200i u t-centru i nabavio super temu za njega (s nekom mrak trebom) al mi logo operatera skriva najbolji dio (if you know what I mean) pa bi ga maknuo.
Zanima me dal je to nekak moguche.
Please reply
Možeš jedino s originalnim firmware-om, s njim gubiš garanciju + moraš platit ako ti je CID 52.
mozda da u se theme manageru promijenis tu temu, tj. promijenis boju loga operatera
Aha, ako misliš slovima napisano "T-Mobile HR" onda ti ne vrijedi moj savjet.
Mislim da se u temama može maknut taj logo, jer sam vidio istih tema, sa i bez njega.
a kao za cid49 ne moraš platit?
da cid49 mozes kod kuce flashat. a sve povise 49 placas zasad.
Probo sam u temama al tam se nemre nish maknut a ovo sa cid49 ili 52 ne kuzim pa molim da mi to pojasnite o cem se radi
pa ako ti je tel cid 49 onda ga mozes kod kuce sam flashati......
a ako je cid 52 onda nemozes kod kuce jednostavno ne mozeeeeeeeee moras odnijeti nekom unlockeru pa mu platiit..
eto to ti je ot
vjerovatno decko ne zna kako provjeriti koji cid je...mislim, ne znam ni ja...:) ali pretpostavljam da ti znas pa mu reci :) :kiss:
CID XY je zaštita, koja sprječava prpanje po fw-u uređaja. CID 52 zaštita (mislim i 51) nije još provaljena, pa ništa od flashanja za sad.