Možeš jedino s originalnim firmware-om, s njim gubiš garanciju + moraš platit ako ti je CID 52.
Kupio sam si SonyEricson w200i u t-centru i nabavio super temu za njega (s nekom mrak trebom) al mi logo operatera skriva najbolji dio (if you know what I mean) pa bi ga maknuo.
Zanima me dal je to nekak moguche.
Please reply
Zadnji uredio woRmHole : 05-08-2007 u 17:00
Možeš jedino s originalnim firmware-om, s njim gubiš garanciju + moraš platit ako ti je CID 52.
mozda da u se theme manageru promijenis tu temu, tj. promijenis boju loga operatera
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Aha, ako misliš slovima napisano "T-Mobile HR" onda ti ne vrijedi moj savjet.
Mislim da se u temama može maknut taj logo, jer sam vidio istih tema, sa i bez njega.
a kao za cid49 ne moraš platit?
★★★★★
da cid49 mozes kod kuce flashat. a sve povise 49 placas zasad.
Probo sam u temama al tam se nemre nish maknut a ovo sa cid49 ili 52 ne kuzim pa molim da mi to pojasnite o cem se radi
pa ako ti je tel cid 49 onda ga mozes kod kuce sam flashati......
a ako je cid 52 onda nemozes kod kuce jednostavno ne mozeeeeeeeee moras odnijeti nekom unlockeru pa mu platiit..
eto to ti je ot
###1410989180026
vjerovatno decko ne zna kako provjeriti koji cid je...mislim, ne znam ni ja...ali pretpostavljam da ti znas pa mu reci
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
CID XY je zaštita, koja sprječava prpanje po fw-u uređaja. CID 52 zaštita (mislim i 51) nije još provaljena, pa ništa od flashanja za sad.
Bookmarks