ovako ..ukratko..net mi je bio upaljen i ebay stranica otvorena i desila se pi......moja sestra je ponudila 50 eura za neku glupost i kako ja sad mogu maknuti ili odustati od toga????? ljudi pomoc !!! HVALA
Printable View
ovako ..ukratko..net mi je bio upaljen i ebay stranica otvorena i desila se pi......moja sestra je ponudila 50 eura za neku glupost i kako ja sad mogu maknuti ili odustati od toga????? ljudi pomoc !!! HVALA
Ja mislim da ne.
Jedino ako netko ne ponudi više
znaci nemogu ponistiti??
Prvo, zašto je to napravila i kako?
Drugo, ovo će u treš, jer je naslov neadekvatan.
EIDT: ne morate se brinuti o naslovima tema, zato su tu moderatori.
hvala
u tuko tuko bi ju :))
sad nek ti da 50 eura :)
ma sta ja znam neku glupost...a kako je napravila?? ma stranica je bila otvorena ja sam bio log on i nisam bio doma...i sad ostajem bez 50 eura..btw.zasto bi morao platiti?? ....i joj tuko sam je frende..
e a sta je kupila ? :D
nokiu 8800
ali mora biti neka patka...ne vjerujem da je to u ok stanju..
daj link, ja cu dati cijenu na to ako jos traje aukcija
pa cu preuzet stvar
( problem a ne mob )
nokia 8800 za 50 eura, nevjerovatno...
Ej ljudi a sta ako nedam lovu?? kako to ide?? nisam nikad nista kupovao preko ibay pa neznam..btw to je neki tip iz italije..
A da nije malo veća cifra u igri od 50 eurića?
Onda će ti zabraniti pristup eBayu najvjerojatnije. Banirat te.
Tak su moji kolege s posla prije par godina kupovali dva D500 od nekog tipa iz Rumunjske i unparijed uplatili lovu i naravno - ostali bez love i mobitela.
ma ko im je.. ma... Ako su tvoji frendovi ostali bez love i moba,onda ovaj nece dobiti niti od mene pare...pa nek me banira..
A kaj si ti mislio da će ti doći tri tipa na vrata, svaki od 120 kila, sa eBay logom na majci i istrest pare iz tebe? ;D Just chill...
e to bi im bio bas potez..neznam bas da li bi se usudili uci u dvoriste..pored ovih dvoje..[IMG]http://img125.imagevenue.com/loc710/..._122_710lo.jpg[/IMG]
http://img169.imagevenue.com/loc351/..._122_351lo.jpg