Treba mi neki program za izradu Wallpaper-a i editiranje postojecih; recimo manji Wallpaper pretvoriti u veci, bez gubitka kvalitete.
Printable View
Treba mi neki program za izradu Wallpaper-a i editiranje postojecih; recimo manji Wallpaper pretvoriti u veci, bez gubitka kvalitete.
Tocno tako... NEMOGUCE...
Jedino da potrazis negdje po google-u (ak je to obicni wallpaper, ak nije fotografija) pa mozda ti se posreci...
A sa kojim programom se izraduju Wallpaperi?
photoshop ? ... paint ? :comp:
kakav wallpaper bi ti htio napravit ?
a sto je za tebe wallpaper? sto ti zelis da napravis?
wallpaper moze biti i potpuno crna slika, sa recimo, nekim textom.
odes u paint upises dimenzije obojis po svojoj zelji, ubacis neko slovo...
ne postoje programi za raditi wallpaper, nego za slikanje, editiranje fotografije fotomanipulacija i tako to.
posto si pocetnik u tome, ne preporucujem photoshop.
najbolje neki Uled-ov program tipa Photo Impact ( i ja ga koristim,izmedju ostaih) vrlo je jednostavan a mozes cuda napraviti.
moze i Corel-ov Painter al mislim da je impact jednostavniji
...sad ukoliko želiš najosnovnije stari u stilu izrezati nešto povećati malo zarotirati... - probaj sa Irfanview-om - ali ovo je doslovno najosnovnije...
S druge strane za sve iole kompliciranije (recimo to uvjetno) već ti je odgovorio flOorKilla...
Hvala na savjetima...
Ovako ... slika je 1000x707 a ja bi htio da mi bude preko cijelog ekrana.
Mislim da je standard 1024x768, pa sad malo gledam i jos jednu rezoluciju koja je 1600x1200.
Ona se moze povecat u bilo kojem programu sto ste vec naveli, ali onda slika ispadne nekako mutna, nije izostrena, ...
Gubi se na kvaliteti, a ja to zelim izbjec'.
Jednostavno, zelim da mi bude preko cijelog ekrana ...
Toliko ćeš već moći povećati, ali to bi bilo najbolje izvesti u photoshopu. Najjednostavnije da mi na mejl pošalješ originalnu sliku, pa ti ju resizam u rezoluciju tvog ekrana ili koju već želiš.
...a kad je rastegneš - kako ti onda ispadne???
Ok, sve je rjeseno! Hvala svima na savjetima.
Pozdrav!
:tclosed: