http://img516.imageshack.us/img516/8880/image1oc8.jpg
Shot at 2007-07-09
Gledajte šta mi se dogodi kada otvaram cafe.mobil. Odmah sam znao da je neki zajeb pa nisam ništa upisivao.
Forum mi prikaže samo kad preko gugla napišem izraz.
Printable View
http://img516.imageshack.us/img516/8880/image1oc8.jpg
Shot at 2007-07-09
Gledajte šta mi se dogodi kada otvaram cafe.mobil. Odmah sam znao da je neki zajeb pa nisam ništa upisivao.
Forum mi prikaže samo kad preko gugla napišem izraz.
Meni isto tako.
koga imaš kao davatelja usluga,ako imaš t-com,prolaze ti na neki novi sustav,meni danas nije ništa htio otvarat dok ih nisam nazvo i onda je lik samnom upisivao novu ip adresu i dns server,a problem sam skužio da mi u donjem desnom kutu di je ikona lan-a bio žuti upitnik,a vidim da je i tebi
meni se to jos ne dogada :dunno:
vidim da si upisao www.cafe.mobil.hr - kada ja to tako upisem otvori mi isto sto i tebi, kad upisem bez www, otvori mi normalno
meni to nikad nije prikazivalo. ja upisem www.mob385.com i tam kliknes na forum i eto te :)
a taman sam staru naucila otvarat stranice na kompu, a ja na more, sumnjam da ce znat sama upisat dns i ip :notooth:
ne znam zasto, ja sam isto sad isla i upala sam normalno
Ista stvar ujutro i meni...
Rijesio tak da sam dodao www ispred adrese (u favoritsima mi je bila upisan bez) i radi normalno ;D
I meni je otvorilo tako!
...meni se uopće nije otvorio - nemam pojma kako ovo pišem... ;D
meni se forum nekada nece nikako otvoriti..
A ja pomislio kako su nas ugodno iznenadili, odn. promijenili skin na cafe.mobilu.
I, ulogiram se ja, kad ono, bokte zalutao... Vidim od kafea ni k...
ma normalno sve radi,opče neizgleda ko da je greška,meni se danas ujutro pokazala ta ikona i štekao mi je internet nazvao službu za korisnike i frajer mi je izdiktiro neke ip adrese i dns server ,ideš na start-control panel-Neteork connections-pa desni clik na local area network pa na propretise-pa označiš internet protocol tcp/ip pa opet na propretise i onda je meni bilo opcija uključena
obtain an ip adrdress automatically i obtain dns server address automaticaly,tu je sve normalno bilo radilo tako 1.5 godinu,mogo sam spojit na taj svoj comp bez problema nikad greški,čak sam i išo preko te žičane veze na laptop i to na dva i nikad problema upiso svoju šifru i uključio kabel u laptop i deri,e dok ujutro se nije pokazal žuti upitnik i počeo srat da je veza minimalna ili bez konekcije,pa ja ih zvao tad i frajer mi je u tim propretisima govorio da označim druge opcije,a to je da sam upišeš ip i dns i ja ga poslušošto mi je diktiro,maknula se ikona i sad sve radi kak spada ali jedino sad više neče očitat niti jedno drugo računalo,samo moj comp,kad sam danas probo laptop neče se spojit a iste ip i dns server upiso,pa neznam kaj da ti predložim,sve u svemu ja
sam ih opet zvao i poslo ih od kud su došli,sad napokon kad sve radi sad nemogu spojit laptop,nema sreče s tim adsl-om
ovako, ja mislim da ovo nije tema za chataonicu? Treba to baciti u M#F#O
Meni se to danas dogodilo 2 puta već....bio sam spojen preko tcoma...ali sada je ok...spojen preko optime...;D
mijenjanje su neke stvari u konfiguraciji naseg dns servera i tada je vjerojatno htnet-ov dns server povukao tu konfiguraciju s greskom. sve je ok sada