Motorola v360 - prebrzo pražnjenje baterije
Pozdrav!
Evo mene sa novim problemom. naime nakon jednog "bijelog ekrana" baterija na V360 (R4513) ne moze izdrzati niti pola dana. Mobitel je star 5 mjeseci, odmah nakon kupovine otkljucan sa VIP mreze i ubacen ne brandirani softver. Nakon otprilike dva mjeseca ubacen je modificirani Diabolic softver, a prije tri tjedna ubacen je modificirani softver Wolf2007 i sve je uredno radilo do prije dva tjedna. Kad sam se dopsivao preko ICQ-a (program "jimm-0.5.1") LCD je jednostavno pobijelio i mobitel se restartao. Nakon toga mobitel se uredno upalio i baterija jednostavno ne traje dulje od 12 sati!
Pokušao sam Rocker Dongleom "Repair" sa i bez TP-a pa ubacivanje raznih verzija softvera, razne druge svinjarije i sve to uredno prolazi, ali baterija se jednostavno prebrzo isprazni.
Ima li tko kakvu ideju? Svaki savjet je dobrodošao. Da li je mozda u pitanju kakav hardverski kvar ili je do softvera?
Mobitel opcenito nije puno koristen, tako da smatram da bi baterija nakon 5 mjeseci jos uvijek trebala biti "dobra".