Evo, koja vam je najbolja knjiga, pisac, koji žanr najviše volite, i dal uopće volite čitati?
Ja najviše čitam horore, uglavnom Stephena Kinga, momentalno čitam "It", originalnu verziju na engleskom...
Printable View
Evo, koja vam je najbolja knjiga, pisac, koji žanr najviše volite, i dal uopće volite čitati?
Ja najviše čitam horore, uglavnom Stephena Kinga, momentalno čitam "It", originalnu verziju na engleskom...
ne čitam baš, al dobar je Carl Sagan-Contact
''žal'' odlicna knjiga..takodjer sa kvalitetom teksta dobiva se i poveca debljina knjige pa mi se neda citati po radnim danima...jedino mozda kad sam na moru il kad je jakoo dosadno..
definitivno "Stolice" , "Ćelavu pjevačicu" i "U očekivanju Godota" ... hahaha koaj ej to komedija
Od Kinga meni su najbolje "Tamna polovica" i "Nesanica", i "Ušica igle" od Kenna Foleta
Harry poter je meni naj bolja:D :) (sala mala)
Nazalost jos idem u skolu pa mi je knjiga naj mrza rječ:fried:
necitam knjige
btw: sta je to
nedavno sam procito najbolju knjigu u svom zivotu "rumble fish"
Sve od Kinga, Sagana, Clarka, Koontza.To su mi najdraži.
Što se tiče publicistike i pov. temetike J.JRobinson,Danniken zatim onaj koji je napisao "Pakao Pacifika"(ne mogu se sjetiti) i tako dalje i tako bliže... :)
Dal je ko čitao "The Stand" od Kinga, skinuo sam je s neta, pa da vidim dal se isplati printat... ;D
Nažalost, ja ne...
Ja rijetko kad čitam, al volim pročitat neku zanimljivu knjigu kao npr Arry Potter, sad sam zadnji put pročitao onu Arry Potter i Red fenixa pa mislim da je to dost za ovu godinu
zadnja kniga koju sam procitala bila je ok i zvala se SLOMLJENO SRCE tako nesto...
uglavnom se radi o curi koju ocuh siluje.....