Upravo sam vidio na telki reklamu za Rajčicu, sad su stavili pozive 0.47 lipa, (22.15 HTV 1), Zbilja su neozbiljni, borba je za svaku lipu....
www.tomato.com.hr/
Printable View
Upravo sam vidio na telki reklamu za Rajčicu, sad su stavili pozive 0.47 lipa, (22.15 HTV 1), Zbilja su neozbiljni, borba je za svaku lipu....
www.tomato.com.hr/
Dabogda se tako oni i Tele2 nadmetali do minimalno 30 lipa... ;D
A jeste vidjeli u večernjem listu od jučer reklama preko pola strane "Tomato 48lp/28lp, drugi operater 49lp/29lp". Stvarno su mutavci, šta drugo reći!
A pogotovo to što im još i sad stoje stare cijene u tekstu.
http://img470.imageshack.us/img470/3...matokr1.th.jpg
Kako bi volio da Tele 2 sada spusti cijenu na 0,46 kuna,mada mislim da je ovo sada stvar dogovora.
http://www.tomato.com.hr/tarifa.htm
toliko su jadni da na jednoj stranici imaju cijenu i za 0,48 kn i za 0,47 kn!!!
strašno!!!
Samo nek oni spuštaju cijene, makar i za lipu. U svakom slučaju privlače više pozornosti na tržištu tim reklamama i 'nadmetanjima' nego ova 2 vodeća operatera. Btw: a gdje su oni? Mic mic mic, di ste :rolleyes:
cuo i ja jučer na radiju...ipak je to zato jer NUDIMO NAJNIŽU CIJENU ILI VRAČAMO NOVAC
-no ovo i nije najniža cijena...ovo je indentična cijena... takođerovo se kosi sa tele2 kako na svojim stranicama ima objavljenu strategiju poslovanja u kojoj obečaje korisnicima kopiranje tuđih usluga i najnižu cijenu na tržištu
Hehe, pa valjda će nekad doći do 0 kuna. To bolje za nas. Mislim na one koji su prešli s ona dva operatera koji se drže svojih cijena ko pijani plota.
Po kojoj logici izvlačiš ovakve zaključke. Pa cijena od 47 lp je i više nego povoljna. Zašto misliš da bi zato što imali istu cijenu sa Tomatoom da imaju dogovor s njima...
meni je 47 lipa super ali bit ce i jos manje,sam nek se oni nadmetaju....nama korisnicama to ide u korist....
OK, mislim da smo shvatili da to ide nama korisnicima u korist. Jedino ako koristiš tu njihovu uslugu, a kako rijetko tko uopće koristi tomato ili pak Tarificu, tak nam je svejedno.
Iznamljuju infrastrukturu Vipa te Teletina nemože ići ispod rentabilnosti, dok Tomato može ići skroz nisko samo sve ovisi o "politici"".
Ajmo Tomato da vidimo kako ces sada odgovoriti:
Nova ljetna cijena poziva Tarifice:
Nadoplati li se račun s bonom od 100 kn automatski će se aktivirati Tarifica s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,39 kn/min (uz naknadu poziva 0,25 kn/pozivu). Cijena SMS-a je 0,27. Ljetna cijena Tarifice je aktivna 30 dana od dana nadoplate.
Period u kojem se ljetna cijena Tarifice može aktivirati je 29.6.- 31.08.07.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
To valjda vrijedi za postojeće korisnike "Tarifice"? Ovako ispada da svi Tele2 blabla korisnici nadoplatom računa od 100kn aktiviraju tu Tarificu?
A izgleda da bum si kupil jednu tarificu i bon od 100 kuna za na more :jackie:
ovo pokazuje koliko jos mogu spustati cijene razgovora.
treba cekati odgovor Tomata,jer u pitanje dolazi njihovo "vracanje novca".:njanja:
Da li tomato misli reagirati na tarificu i njenih 0,39 kn/min !?
Mogli bi ljudi tražiti povrat novaca (ako uopće netko koristi tomato :crazy: )
Evo, baš si frendici pišem neka pokuša izmusti pare od njih. To mi je jedinni 092 broj u imeniku. ;D