-
v360 modding pomoc
poz modam v360icu i skoro sam gotov,ali trebi mi malo pomoci jer oko sljedecih stvari se jos nisam snaso:
1. kako promjeniti motorola splash screen dakle ne bootup screen nego onaj plavi splash screen u p2k tools ik p2k ad. editor nisam naso tu opciju za mjenjanje
2.stavio sam drugi boot up i exit screen i sve ok radi i stavio sam na exit screen mp3 file-(melodiju) i to radi ali na boot-up screenu sam i isto stavio melodiju ali je ne svira nego zasvira onaj klasicni motorolin ring na pocetku,iako p2k tools uredno vidi moj mp3 cak ga je i preimenovo u start¨mp ili tako nesto ali ne svira...
3.zanima me kako promjeniti left soft key onaj ispod volume up&down jer trenutno mi je na tom key-u namjesteno-crvena tipka za iskljucivanje,ali promjenio bi to u bilo sta drugo jer se mob moze slucajno iskljucit dok je zatvoren-(to mi se i deslio jednom)...
i jos ako neko ima link za creckanu verziju flash&backup bio bi zahvalan....
tnx na pomoci,cim sve to sredim-dovrsim bubnut cu link tu za soft,mislim da je ok i da ce vam se svidit jer nije blotan,brz je,cist i bez ijednog buga...
-
1. to trebaš editirati flash file. Ukratko:
ShxCoDec
ISE
i još jedan
Neki MP s flasho. Nači sliku, hex adresu i zamjeniti. Prije toga ukloniti RSA zaštitu. Spremiti, flashati, uživati. Detaljnije informacije o svemu na Yuetovom blogu.
-
ok evo ovako ja cu stavit flash on je dovrsen evo stvari koje nisam dovrsio:
-nisam stavio neki novi boot splash i nisam stavio neki novi bootup sound
-i jos uvjek je na ljevom soft key-u je crveni gumb,dakle moze se prekinut poziv i sa zatvorenim mobitelom tj sa vanjskim ekranom...
- na vanjskom ekranu nema nikakve slike nego pise samo PhanTasm<>Mod
e ove tri stvari kad uplodam flash na rapidshare moze neko drugi promjenit i stavit gore navedene stvari... inace nije mi se vise dalo i nisam imo zivaca to dovrsit :D
e sad me jos jedna stvar zanima: dali je flash&backup backupiro sve moje brojeve iz sim-(u telefonu nema brojeva) i dali je nesto sa mmc kopiro?
prepostavljam da nije inace je .shx file velik 66,5mb zipat cu ga i poslat :)
flash je baziran na ::REY::. MP 0.1 sa koji sam dosta modo da bude sve skoro pa savrseno :D