Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE k800i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v360 modding pomoc

poz modam v360icu i skoro sam gotov,ali trebi mi malo pomoci jer oko sljedecih stvari se jos nisam snaso:

1. kako promjeniti motorola splash screen dakle ne bootup screen nego onaj plavi splash screen u p2k tools ik p2k ad. editor nisam naso tu opciju za mjenjanje

2.stavio sam drugi boot up i exit screen i sve ok radi i stavio sam na exit screen mp3 file-(melodiju) i to radi ali na boot-up screenu sam i isto stavio melodiju ali je ne svira nego zasvira onaj klasicni motorolin ring na pocetku,iako p2k tools uredno vidi moj mp3 cak ga je i preimenovo u start¨mp ili tako nesto ali ne svira...

3.zanima me kako promjeniti left soft key onaj ispod volume up&down jer trenutno mi je na tom key-u namjesteno-crvena tipka za iskljucivanje,ali promjenio bi to u bilo sta drugo jer se mob moze slucajno iskljucit dok je zatvoren-(to mi se i deslio jednom)...

i jos ako neko ima link za creckanu verziju flash&backup bio bi zahvalan....

tnx na pomoci,cim sve to sredim-dovrsim bubnut cu link tu za soft,mislim da je ok i da ce vam se svidit jer nije blotan,brz je,cist i bez ijednog buga...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    32
    Bodovi
    9.717
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. to trebaš editirati flash file. Ukratko:
    ShxCoDec
    ISE
    i još jedan
    Neki MP s flasho. Nači sliku, hex adresu i zamjeniti. Prije toga ukloniti RSA zaštitu. Spremiti, flashati, uživati. Detaljnije informacije o svemu na Yuetovom blogu.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE k800i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok evo ovako ja cu stavit flash on je dovrsen evo stvari koje nisam dovrsio:

-nisam stavio neki novi boot splash i nisam stavio neki novi bootup sound
    -i jos uvjek je na ljevom soft key-u je crveni gumb,dakle moze se prekinut poziv i sa zatvorenim mobitelom tj sa vanjskim ekranom...
    - na vanjskom ekranu nema nikakve slike nego pise samo PhanTasm<>Mod

e ove tri stvari kad uplodam flash na rapidshare moze neko drugi promjenit i stavit gore navedene stvari... inace nije mi se vise dalo i nisam imo zivaca to dovrsit

e sad me jos jedna stvar zanima: dali je flash&backup backupiro sve moje brojeve iz sim-(u telefonu nema brojeva) i dali je nesto sa mmc kopiro?

prepostavljam da nije inace je .shx file velik 66,5mb zipat cu ga i poslat

flash je baziran na ::REY::. MP 0.1 sa koji sam dosta modo da bude sve skoro pa savrseno

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Motorola L7 modding
    By teoz in forum Motorola
    Odgovora: 49
    Posljednji post: 05-07-2007, 20:56
  2. Molim za pomoc V360 crkla!!!
    By raicevic in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-02-2007, 20:32
  3. v360v u v360... pomoć..
    By neznam_nick in forum Motorola