evo ga
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/MOBIL_49_big.jpg
Printable View
dobra naslovnica, puno pokazuje
Još nije prvi, a već imamo naslovnicu. Još bu i izašal prije 5.-tog. Recite kaj hoćete, ali to ni bez vraga. :lol: Ima i nagradna igra.
Što je nagrada??? 7610??? ;) ;) ;)
Sviđa mi se. Već se po naslovnici vidi da će biti dobar (ako ne i bolji) kao onaj prošle godine u isto doba.
btw. Zašto ste opet poskupili? Prošli (tj. ovaj) mjesec je cijena bila 19,99kn, a sada 20,00kn :( ;) :( ;) :( ;) :( ;)
Ako smo već kod izlaska, konkurentski Moj moby je već izdao broj za travanj.
Njima su se pobrkali mjeseci. ;)
:lol: :lol: :lol: I meni se čini. Nikad nisam vidio da časopis izlazi 5 dana (ako ne i više) prije nego bi morao
ma izdat čemo mi sljedeći mjesec broj za 2005. godinu ;)
:lol: :lol: :lol: Možete možda već otkriti koji će modeli izaći??? :lol: :lol: :lol:
e, sljaka, si siguran da ti nered ne uvaljuje opet prvoaprilsku? ja si brijem da ovo uopće nije prava naslovnica već samo još jedna u nizu neredovih podvala! :fried:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Još nije prvi, a već imamo naslovnicu. Još bu i izašal prije 5.-tog. Recite kaj hoćete, ali to ni bez vraga. :lol: Ima i nagradna igra.
Ja mislim da je to prava naslovnica, jer će sigurno opet biti svi mobovi unutra koji su predstavljeni na CeBitu.
ha, ha ... Zap jesam ti rekao da će fora upalit ;)
Lijepo sam napisal da to ni bez vraga.= Citat =:
Poslao: zappan
e, sljaka, si siguran da ti nered ne uvaljuje opet prvoaprilsku? ja si brijem da ovo uopće nije prava naslovnica već samo još jedna u nizu neredovih podvala! :fried:
...ja sam posumljao kad sam vidio toliko display-ova a nijedne njuške iz mobila na njima (a o teti da ne pričam)...
(a i pomoglo je čitanje postova ispod) :D
E ovo je prvi Mobil koji ću kupiti nakon što ste mi ukinuli nagradnu pretplatu! :D
Strašna mi je ova nova njoka, jel' ima kvalitetan test ili samo - "Predstavljamo..."
Jel' ima sad smisla prodavati N 6600 i kupovati to!?
Mislim, znam da za Mobis ima smisla, ali ima li za mene!?:confused:
bas da vidim ko ce prvi doci do tiskanog Mobila
evo ja ga danas imao u rukama... ;)
I što kažeš? Je bolji od prosjeka?
...KAHM - pa ne moraš na glas... :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
evo ja ga danas imao u rukama... ;)
Nije podvala nered nezna lagati jer koga zna odmah može skužiti dali je nešto istina ili laž. A ustvari ionako mu je velik nos tako da nema više kuda da raste.
Čestitajte na stotici sam.
Nisi;)
...ja sam na stolcu pa... :D
Gle zbilja nisi... ;D
čestitamo trajće!
A što se naslovnice tiče, stvarno je takva kakvu vam je nered pokazao...
brzo svi u kioske! priča se da trebe vole dečke koji čitaju Mobil.....;)