Imam problem sa signalom van grada(Sisak). Kakva su Vaša iskustva sa time?
Prije sam imao D600 i nisam sa time imao problema.
Printable View
Imam problem sa signalom van grada(Sisak). Kakva su Vaša iskustva sa time?
Prije sam imao D600 i nisam sa time imao problema.
Uglavnom noviji modeli Samsunga imaju slabiji prijem signala. Ja sam nosio u servis i tamo su mi rekli da je aparat u redu, samo sto u zatvorenim prostorima samsung u odnosu na druge marke ima slabiji prijem signala.
Je, samo što se to događa vani i tokom vožnje u autu.Recimo mjesta na kojima sam sa D600 razgovarao savršeno sa D900 čujem svahu drugu riječ. Inače moja ocjena je ovakva. D900 bolja baterija 4 do 5 dana, kod D600 maksimalno 3 dana. D900 bolja fotografija, brži u radu s njuom. diajn više manje tu negdje, neko voli ovo neko ono.Ali mi strašno smeta kad dobijem poruku o propuštenom pozivu samo zbog lošeg prijema.
Ljudi to vam sve ovisi na kojoj ste mrezi te kako stoji popunjenost mreze!
Exotica dali se tebi događa da čuješ svaku drugu rtiječ. V
Oprostite, nisam napisao do kraja.Mislim da Exotica ovaj put nije u pravu, jer da je to točno to isto bi mi se dešavalo i na D600 a nije.Sa njim sam razgovarao da ga nisam ni otvarao, dok ovaj čim mu padne 1 ili 2 crtice signala moram ga otvoriti da bih išta čuo. Što se tiče mreže napisao sam da je Vip.Mob nije kodiran, ali nisam koristio nijednu drugu mrežu. Kakva su Tvoja iskustva sa Tele2 mrežom jer saqm čuo da im je signal lošiji i od Vip-a i od T com-a
Gle, jednostavno je kad sam na Tele2 i moj suparnik je isto na Tele2 i kod njega je signal u banani, naravno da ga necujem nista! Cim je moj suparnik na drugoj mrezi cujemo se supać! Ta stvar nije do mobitela i to je sigurno!
Antena od D900 je sasvim ok!
More bit' da je onda samo do moga. Možda s njim nešto ne štima, zato sam i otvorio ovo da vidim iskusta drugih koji imaju baš taj mob. Zadovoljan sam sa svim ostalim na njemu i nebi ga mijenjao za neki drugi. Problem je u tome što mi je to poslovni mob. Ako fulam poziv gubim 2. do 3. tiuće kun pa mi baš i nije do zajebancije.
Ako ćemo već tako moj prvi mob. bio je neki Alcatel (prije 1o godina) digneš mu antenu i nema da nema signala.Ali mene to više ne ferma ni po'posto. zanima me da li je to samo kod mog D900 ili se to još nekome dešava.
meni ista stvar čak mi se ćinilo kad prekida ja ga kvrcnem on proradi, da nije flat kabel
Jesi ga probao na nekoj drugoj mreži osim VIP-a
e vidiš nisam to probao samo karticu u drugi tel
Ili ja tebe ne razumijem ili ti mene. Misli sam na D900 stavit drugog operatera T- lopov ili Bla bla.Ja sam sim mjenjao prije mjesec, dva tako da do kartice nije 99%