Ako bi netko imao živaca objasniti postupak flashanja i navesti programe i ostale detalje za Flashanje V525 motorole sa softom od V600 :confused:
Printable View
Ako bi netko imao živaca objasniti postupak flashanja i navesti programe i ostale detalje za Flashanje V525 motorole sa softom od V600 :confused:
kaj se to moze????
Može samo treba imati odgovarajuć flash, flex, driver za usb, kabel, program za to sve "uploadati" ili tako nekako pa bi mi dobro došli detaljni savjeti!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kaj se to moze????
isto se moze i na V300 pa bi i mene jako zanimalo :rolleyes:
Čitao sam puno o ovome na HowardForumima, ali ja još nisam napravio... malo me strah, mada 99% ljudi uspije bez problema.
Flash na v600 se ne isplati radit jer je dosta bagovito i riskantno, ali zato je flex super stvar. Odeš na www.v600.cjb.net i skineš flex file. Treba ti i PST koji možeš skinut sa www.motclub.com
Onda iz PST foldera pokreneš multiflashflex.exe i pod flex staviš taj fajl kaj si skinuo. Sa strane mora bit označeno "Override..." i "Master clear after flex" ...bar tako kažu...
To bi trebalo bit to. Inače flex makne sva vodafone smeča, doda video imaš 6MB, a ne 5 i kažu da su izbornici puno brži. Fora kod flexa je kaj ne mijenja cijeli softver kao flash nego samo neke stvari.
Sad sam pročitao na motclub forumu da se ni slučajno ne smiju flashirati telefoni noviji od 2-3 tjedna jer imaju novu kameru i ovaj njihov f/w nema support za to. Sad sam pitao šta je sa flexom, očekujem odgovor...
Znaci ovo skinem i stavim u mob:
Flex Files
GI9V600000AA0E9 Flex File:confused:
Da. Kažu da je taj flex dobar i da nemaju problema s njim.
Nego jel zans kako se ponasa V300 i sto o flexanju i flashiranju nje?:)
Sve bi trebalo bit potpuno isto, jer je hardverski ista osim kaj nema BT
Evo jučer sam postao ponosni vlasnik v600 :-) Flexao sam v525 i sve je prošlo bez greške.
Jedina stvar koja me smeta kod ovog flexa (GI9V600000AA0E9) je kaj više nemam opciju status reporta za sms. :(
Inače, dobio sam video, 6.5MB memorije, nema više vodafone softkey-a ni ostalih njihovih njihovih smeča, jedino kaj su ikone ostale iste, ja sam mislio da će imat one orginal motoroline, a ne ove vodafonove.
Raspitao sam se malo i kazu da flashiranje bez po frke uspije uvijek i da ako slučajno ti i nestane struje usred flasha ozivljavanje moba kosta 100KN u servisu pa zato ja idem sa punokrvnim flashom na svoju v300:beer:
= Citat =:
Poslao: bullet
Raspitao sam se malo i kazu da flashiranje bez po frke uspije uvijek i da ako slučajno ti i nestane struje usred flasha ozivljavanje moba kosta 100KN u servisu pa zato ja idem sa punokrvnim flashom na svoju v300:beer:
Ja sam napravio na V525 i mogu reći da to više nije isti mob. Brži je , znao je prije zablokirati i ugasiti se - toga više nema, grafičko sučelje je daleko bolje, znao je jako usporiti nakon prebacivanja podataka s bluzubom :)), izbarnici se nisu vrtilili u krug nego nako dolaska na zadnju stavku izlazi van, ni to više ne zaj...
Znači stvar valja!
Koji si flash koristio?
ihaladin
Jesu li ti izbornici brzi i imas li ikakvih problema?
nemam nikakvih problema. Jedina stvar koja je,recimo,loša, je ak imaš uključen gprs (ili mms jer on ide prek gprs-a) onda ti ispod hr-vip piše gprs a ne datum... pa ak ne znaš koji je datum... upališ kalendar. Još je jedna nepotrebna stvar a to je dual line suport. uglavnom gore ti stoji mali telefonček i prek njega "1", ali to možeš maknut pomoću mss programa sa motcluba, ak te smeta...
Izbornici su meni se čini isti, mada meni nikad nisu ni bili spori. U sve mi trenutačno ulazi.
Probaj staviti najprije flash TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A pa onda flex koji si naveo i jesi li pronašao riješenje za status report?= Citat =:
Poslao: ihaladin
Evo jučer sam postao ponosni vlasnik v600 :-) Flexao sam v525 i sve je prošlo bez greške.
Jedina stvar koja me smeta kod ovog flexa (GI9V600000AA0E9) je kaj više nemam opciju status reporta za sms. :(
Inače, dobio sam video, 6.5MB memorije, nema više vodafone softkey-a ni ostalih njihovih njihovih smeča, jedino kaj su ikone ostale iste, ja sam mislio da će imat one orginal motoroline, a ne ove vodafonove.
Imaš link za download mss-a?= Citat =:
uglavnom gore ti stoji mali telefonček i prek njega "1", ali to možeš maknut pomoću mss programa sa motcluba, ak te smeta...
Izbornici su meni se čini isti, mada meni nikad nisu ni bili spori. U sve mi trenutačno ulazi.
Save target as...
www.motclub.com/down/apps/mss_3.2.3.zip
Gdje ima opcija za ubit onaj telefonček gore?= Citat =:
Pod other functions staviš kvačicu kraj "Activate dual line support on the phone" i stisneš gumb DE-activate selected features. Ako ti mob dobro komunicira sa programom bit ce ti gotovo za par sekundi.
I nakon toga treba restart, HVALA!!= Citat =:
Pod other functions staviš kvačicu kraj "Activate dual line support on the phone" i stisneš gumb DE-activate selected features. Ako ti mob dobro komunicira sa programom bit ce ti gotovo za par sekundi.
Ima netko saznanjo HR Meniju gdje skinuti i kako ubaciti?
Na www.motclub.com pod flash nađeš language flash 0037. On ima hrv. Onda ga pomoću PST-a (multiflashflex) flashiraš s tim flashom.
Može li se mijenjati softvare preko bluetootha, a ne kabelom?
Ne.