http://gaurav.pwp.blueyonder.co.uk/nokia10000.jpg
Printable View
meni ovo zgleda ko photoshop, ali tko zna...? :)
i meni isto... ista je tipkovnica kao i na 8910 i 8910i... :)
Mislim da je ta nokia deset soma photoshop-irana. Nekako mi ne paše na taj mobitel tako veliki ekran
100000000................ ili nokia 8900 ;) i još jedna stvar... display je od series 60 telefona, a nema navigacijsku tipku u 5 smjerova koja je "muss" u 60tki :p
poklopac je cini se premali za pokrivanje tipki
:lol: Totalno si upravu. Pa skoro 2x je manji nego tastatura :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
poklopac je cini se premali za pokrivanje tipki
uzmite prstima mjeru i vidjet ćete da uspjeva prekriti numeričke tipke... :)
Bilo bi to lijepo da stvarno izadje, ali ipak peterosmjerna tipka fali i zanima me da li ima ugradjenu kameru ili barem kao opciju.
Moje misljenje: cisti photoshop. :)
A mene interesuje koja tipka pokrece opciju ZOOM :) :) :) :) ??????????? Ona za ici gore ili dole?????
I sto bi se tako zvala kad Nokia daje 4-cifrene nazive za telefone...
A i tipke opet nisu osvjetljene. Mislim da ni jedan proizvođač, kao i nokia, ne bi opet napravio istu grešku i ne bi osvjetlio tipke.
Ma to nije novi model. To je napravljeno u photoshopu. Mobitel ima ekran od series 60 telefona i mora imati navigacijsku tipku koju ovaj nema= Citat =:
Poslao: Dark
A i tipke opet nisu osvjetljene. Mislim da ni jedan proizvođač, kao i nokia, ne bi opet napravio istu grešku i ne bi osvjetlio tipke.
Znam ja to, samo želim to i dokazati sa što više tvrdnji. :)
photoshop
ekran serije 60 a ostalo je malo preuređena 8910i, neki ljudi fakat imaju previse vremena!
ma photoshop pa zar nevidite ekran ... skinut sa neta od mob 7600 100% i ubacen pogledajte dolje ispod ekrana kako se loshe stavljen ima milimetar nicega (glupost). Definitivno photoshop
A sta ako je Corel????????:D
Da.Svi odmah kažu photoshop. A nije pohotoshopjedini program grafički program= Citat =:
Poslao: djomla
A sta ako je Corel????????:D