I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni ovo zgleda ko photoshop, ali tko zna...?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i meni isto... ista je tipkovnica kao i na 8910 i 8910i...![]()
100000000................ ili nokia 8900i još jedna stvar... display je od series 60 telefona, a nema navigacijsku tipku u 5 smjerova koja je "muss" u 60tki
![]()
poklopac je cini se premali za pokrivanje tipki
Poslao: coma_zgb
poklopac je cini se premali za pokrivanje tipkiTotalno si upravu. Pa skoro 2x je manji nego tastatura
![]()
uzmite prstima mjeru i vidjet ćete da uspjeva prekriti numeričke tipke...![]()
Bilo bi to lijepo da stvarno izadje, ali ipak peterosmjerna tipka fali i zanima me da li ima ugradjenu kameru ili barem kao opciju.
Moje misljenje: cisti photoshop.![]()
A mene interesuje koja tipka pokrece opciju ZOOM![]()
![]()
![]()
??????????? Ona za ici gore ili dole?????
I sto bi se tako zvala kad Nokia daje 4-cifrene nazive za telefone...
SKR. je SKR. za SKR.
A i tipke opet nisu osvjetljene. Mislim da ni jedan proizvođač, kao i nokia, ne bi opet napravio istu grešku i ne bi osvjetlio tipke.
Znam ja to, samo želim to i dokazati sa što više tvrdnji.![]()
photoshop
ekran serije 60 a ostalo je malo preuređena 8910i, neki ljudi fakat imaju previse vremena!
ma photoshop pa zar nevidite ekran ... skinut sa neta od mob 7600 100% i ubacen pogledajte dolje ispod ekrana kako se loshe stavljen ima milimetar nicega (glupost). Definitivno photoshop
chevapi for men
A sta ako je Corel????????![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks