slushke za ovaj model su mi totalno jadne,totalno su smetlarske,jel postoje bolje slushke za ovaj model samsunga???:)
Printable View
slushke za ovaj model su mi totalno jadne,totalno su smetlarske,jel postoje bolje slushke za ovaj model samsunga???:)
zar nitko,jel postoji kakav adapter???
ajde nek mi neko pomogne bole me vishe ushi od srednjih frekvencija prejakih:mad:
slusalice za e 900 imas u svakom servisu za kupit,a mozes ih odnijet u doticni servis da ti ih postimaju!1
gle,malo prochitaj pa komentiraj,ne vidish li da trazhim BOLJE slushalice,ne za sams E900 orig.:-/
Mislim da je o tome već pisano na forumu.I također nitko nije dao pravi odgovor.Koliko ja znam;nema ih..bar ne kod nas.
Ako je netko naletio na kakve nabrijanije valjda bude napisao.
Neznam jel ti pašu od E250. Ak pašu probaj ih nabavit od nekog jer su meni predobre: čist zvuk i vrlo dobar bas.
joj ljudi moji sto da vam kazem, zivciram se bezveze kad neki tulipan kaze da bi trebao kupiti slusalice il jos gore adapter za doticni mob. :cry: :cry:
dakle ovako da vam objasnim:
1. nabavite limilicu.
2. otvorite orginalne slusalice i s lemiicom odlemite zice, te maknite orginalne sluske.
3.kupite si koje god zelite slusalice, bilo koje marke, preporucujem sony slusalice(60-90kn -duplo jeftinije od orginalnih i puno,puno kvalitetnije)
4.otvorite ih, i napravite radnju iz tocke ''2.''
5.provucite orginalnu zicu od moba kroz ''sony'' slusalice te ih zalemite.
6.dobivate zvuk kvalitetan i cist,kao i na ''mp3 playeru''.
ako tko zeli, mogu mu ja to napraviti. 100kn + vase slusalice.
-ako vas se naruci vas 10, svatko onda placa po 50kn.
slusaj mali vidim da se ne kuzis:wall:tomato: : !! da te podsjetim standardne zice nisu ''crvena i zelena'', vec ''crvena i crna(bijela)'' .... slusaj biseru nemoj se pametit. evo ovako da ti kazem zelenu i bakrenu zicu spojis ( nije bitno + il - )i to je to. btw idu mi na k ljudi, koji tvrde suprotno.. lijepo kazes da se moze zalemit, a on te napadne:rifle: bolje nemoj lemiti da te nebi struja spekla:)
e pa kad si ''lemio'' sa svim ''bojama'' ne kuzim kak nisi skuzio i za samsung??
na mojim d600sluskama postoji zelena i zlatna zica, lijepo ih spojis i to je to. naravno na tim novim slusalicama moras zapamtit di se spaja, npr kod sonijevih ima cetri ulaza ''za lemenje'' mozda si krivo spojio.
za ostale clanove:
lijeva samsung slusalica ima zelenu boju i bakreni ovoj,
desna samsung slusalica ima crvenu boju i bakreni ovoj,
kako se spaja?
-spojite npr. zelenu zicu kao + i bakreni ovoj kao - t to vam je to . pozdrav a zatvorite ovu temu!
hvala ... mada neznan da cu bas to radit, ako zatreba bolje odma znat kako, nego ucit na pogreskama ...
offtopic lol za sig ... guci guci:)
hvala chlanu vjeko na savjetu,zalemio sam i super rade...