-
nvidia help
tu slazem jedan komp od frenda i sada sam doso do kraja, i ocu ja pobacat drajvere gore, ali imam problem sa drajverom od grafike: naime graficka kartica je stara (nvidia riva tnt) i na cd-u su drajveri samo za windowse 9x i 2000 i nijedan se nece priljepit na xp.... tako da nemogu zapravo instalirat graficku......
gledo sam po netu na nvidiinom sajtu al nema
-
skini obicne detonator drivere, oni imaju podrsku za sve nvidijine kartice
-
skinuo sam detonator i opet ne sljaka. to je stara graficka koja valjda ne podrzava xp i bok......
-
probaj na www.driverguide.com , mislim da bi tamo morali imat nesto.
username: driver
password: all
-
A čuj nemoj se previše ni nadati. Ne možeš na toj grafičkoj vrtiti XP. A ako je grafička TNT pretposavljam da ni ostali dio hardvera nije bajan pa zaboravi. Pre spora kanta za XP
-
ne pa graficka ima 64mb, a ostale komponente su solidne, athlon 2000+, 256mb memorije
-
A kud baš TNT? Neće ti to raditi jel nećeš naći drivere za XP
-
e pa nije moguce da ja neznam postavit drivere...... ajd da provjerim kako vi to radite...
-
Ja sam prije na starome kompu imao TNT2 sa 32MB i radilo mi je sve osim nekih zahtijevnijih igara koje ne bi radile ni na ostalim windowsima.
Što se tiće drivera, meni nisu trebali jer mi se grafička sama prepoznala i instalirala.
-
Na driverguide imaš i za win XP, samo trebaš pogledat koji je model
-
rijeseno je.....
otkrio sam da vga uopce nije nvidia nego ati 7500 64mb i nasao sam drajver (od 5 al dobro je :) )
a zasto? zato jer je frend tvrdio da je unutra nvidia i donio mi cd sa nvidia driverom... mislim......