skini obicne detonator drivere, oni imaju podrsku za sve nvidijine kartice
tu slazem jedan komp od frenda i sada sam doso do kraja, i ocu ja pobacat drajvere gore, ali imam problem sa drajverom od grafike: naime graficka kartica je stara (nvidia riva tnt) i na cd-u su drajveri samo za windowse 9x i 2000 i nijedan se nece priljepit na xp.... tako da nemogu zapravo instalirat graficku......
gledo sam po netu na nvidiinom sajtu al nema
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
skini obicne detonator drivere, oni imaju podrsku za sve nvidijine kartice
skinuo sam detonator i opet ne sljaka. to je stara graficka koja valjda ne podrzava xp i bok......
probaj na www.driverguide.com , mislim da bi tamo morali imat nesto.
username: driver
password: all
ne pa graficka ima 64mb, a ostale komponente su solidne, athlon 2000+, 256mb memorije
e pa nije moguce da ja neznam postavit drivere...... ajd da provjerim kako vi to radite...
Ja sam prije na starome kompu imao TNT2 sa 32MB i radilo mi je sve osim nekih zahtijevnijih igara koje ne bi radile ni na ostalim windowsima.
Što se tiće drivera, meni nisu trebali jer mi se grafička sama prepoznala i instalirala.
Na driverguide imaš i za win XP, samo trebaš pogledat koji je model
rijeseno je.....
otkrio sam da vga uopce nije nvidia nego ati 7500 64mb i nasao sam drajver (od 5 al dobro je)
a zasto? zato jer je frend tvrdio da je unutra nvidia i donio mi cd sa nvidia driverom... mislim......
Bookmarks