-
7390 vs N73
Lud sam :cry: :cry: :cry: , procito sam :comp: gotovo sve teme o n73 i mob je super ali ni 7390 nezaostaje za n73 po funkcijamo osim po simbyanu.
Ljudi pomagajte !!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
p.s. DO sad nisam koristio simbyan mozda je vrijeme da mu dam priliku
7390 Plusevi- Pre super dizajn koji me strasno privlaci
N73 plusevi- isto dobar dizajn,monoblok je i sijena u vip-u (niza za oko 200kn od 7390)
Znam da je opet usporedba dummy vs simbyan ali stvarno se nemogu odlucit :funny:
I kakva su iskustva sa n73-cinim jojsticom i za koliko brzo se rasklima:hrv:
-
sto se tice joystica nemas brige,7390 ima odlican dizajn i super kameru kao i n73,na strani n73 su bolji zvučnici,veči ekran i symbian....
-
Znaci nema problema sa jojsticom to mi je vazno mislim da cu dat priliku svom prvom buducem simbyanu . odluka je pala na n73
samo me jojstic sputavao u donosenju odluke
-
Gle,joystick je dosta čvrst,ali tipke su male.
Meni se zna dogoditi da nekad pritisnem krivu tipku,pa izađem iz svega ili upalim mp3.
Ali,ako nemaš lopatu od ruke,nečeš imati problema.
-
Hm... i sam sam u djelomično u sličnoj dvojbi...
Meni se sviđa na 7390 to što ima dobru kameru,AF (u biti isto ko i N73), a ima i drugu kameru, dobar displey. Što se softa tiče, ako ti netreba symbian, onda ćeš i sa 7390 biti zadovoljan... jedina mana bi mogao biti flat... :-/
N73 ima stvarno velik displey koji je iste rezolucije kao i 7390, ali ima Symbian (ali za njega izlaze programi polako), stereo zvučnike i dobru bateriju... Po meni mana N73_ke u odnosu na 7390 bi bila tipkovnica koja je mala, ali i na to se čovjek privikne...
Pa na kraju, ako ti symbian nije važan i želiš mob koji će privući poglede kad ga koristiš, uzmi 7390. Ali će isto tako i N73 privući poglede zbog velikog displeya... ;D
U biti sve ovisi koji ti više sjedne i da li želiš symbian ili ne... A cijenom su na crno, oba tu negdje... :)
-
7390 je stvarno atraktivan i nema nijedan valjan razlog da ga ne kupis ako ne trebas symbian.
-
Ja jos simbyan nisam koristio ali cujem da ga svi hvale
oba su mi ljepa tj svaki je ljep i poseban na svoj nacin
neznam mozda da dam priliku simbyanu ?
jedno pitanje jel simbyan kompliciran za uporabu ?
-
i ja sam zazirao od symbiana pa se polako privikavam.
nije kompliciran,ali je nesto sporiji od "obicnih" mobitela.
-
Odlucio sam se za n73. Tako da isprobam simbyan a ako mi se nebude svidio lako mob zamjenim
HVALA svima na pomoci
-