sto se tice joystica nemas brige,7390 ima odlican dizajn i super kameru kao i n73,na strani n73 su bolji zvučnici,veči ekran i symbian....
Lud sam![]()
![]()
, procito sam
gotovo sve teme o n73 i mob je super ali ni 7390 nezaostaje za n73 po funkcijamo osim po simbyanu.
Ljudi pomagajte !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. DO sad nisam koristio simbyan mozda je vrijeme da mu dam priliku
7390 Plusevi- Pre super dizajn koji me strasno privlaci
N73 plusevi- isto dobar dizajn,monoblok je i sijena u vip-u (niza za oko 200kn od 7390)
Znam da je opet usporedba dummy vs simbyan ali stvarno se nemogu odlucit![]()
I kakva su iskustva sa n73-cinim jojsticom i za koliko brzo se rasklima![]()
Zadnji uredio hat : 27-04-2007 u 21:33
KISI KISI
sto se tice joystica nemas brige,7390 ima odlican dizajn i super kameru kao i n73,na strani n73 su bolji zvučnici,veči ekran i symbian....
Znaci nema problema sa jojsticom to mi je vazno mislim da cu dat priliku svom prvom buducem simbyanu . odluka je pala na n73
samo me jojstic sputavao u donosenju odluke
KISI KISI
Gle,joystick je dosta čvrst,ali tipke su male.
Meni se zna dogoditi da nekad pritisnem krivu tipku,pa izađem iz svega ili upalim mp3.
Ali,ako nemaš lopatu od ruke,nečeš imati problema.
Hm... i sam sam u djelomično u sličnoj dvojbi...
Meni se sviđa na 7390 to što ima dobru kameru,AF (u biti isto ko i N73), a ima i drugu kameru, dobar displey. Što se softa tiče, ako ti netreba symbian, onda ćeš i sa 7390 biti zadovoljan... jedina mana bi mogao biti flat...
N73 ima stvarno velik displey koji je iste rezolucije kao i 7390, ali ima Symbian (ali za njega izlaze programi polako), stereo zvučnike i dobru bateriju... Po meni mana N73_ke u odnosu na 7390 bi bila tipkovnica koja je mala, ali i na to se čovjek privikne...
Pa na kraju, ako ti symbian nije važan i želiš mob koji će privući poglede kad ga koristiš, uzmi 7390. Ali će isto tako i N73 privući poglede zbog velikog displeya...
U biti sve ovisi koji ti više sjedne i da li želiš symbian ili ne... A cijenom su na crno, oba tu negdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
7390 je stvarno atraktivan i nema nijedan valjan razlog da ga ne kupis ako ne trebas symbian.
Ja jos simbyan nisam koristio ali cujem da ga svi hvale
oba su mi ljepa tj svaki je ljep i poseban na svoj nacin
neznam mozda da dam priliku simbyanu ?
jedno pitanje jel simbyan kompliciran za uporabu ?
KISI KISI
i ja sam zazirao od symbiana pa se polako privikavam.
nije kompliciran,ali je nesto sporiji od "obicnih" mobitela.
Odlucio sam se za n73. Tako da isprobam simbyan a ako mi se nebude svidio lako mob zamjenim
HVALA svima na pomoci
KISI KISI
...mala ispravka - nije simbyan nego symbian ...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks