flasiro sam je i odjedanput mob kad je fash&backup zavrsio svoje nece da se upali iz bootloadera :jehon:
moze neka pomoc i jos jel ko ima onaj original softver od v360v
Printable View
flasiro sam je i odjedanput mob kad je fash&backup zavrsio svoje nece da se upali iz bootloadera :jehon:
moze neka pomoc i jos jel ko ima onaj original softver od v360v
potrazi u linkovima, bio je netko trazio origigi soft, a ne nadjes potrazi na modmymoto.com
i fali ti T u naslovu
TP pa onda flash sa monsterom. Radit će. Ako si imao npr. AER ili ABR softver onda opet moraš stavit isti. Odnosno poslije TP i nije bitno, ali ako ti je radilo...stavi opet.
Pozdrav!!!
probaj flashati sa RSD lite-om
jel moze ko najednostavniji put da se tp napravi gledo sam video ali to ne dolazi u obzir
evo probo sam sa RSD lite-om i eror mi pokazuje
15:27:53, April 26, 2007
Line: 1536
ERROR: Phone[0000]: Error sending RAM download for bootloader. Device API Error: 0xE0020083 Address: 0x3FC8000 Command: ADDR
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
Device ID: 0
Line: 3728
ERROR: Phone[0000]: Flash failed.
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
Line: 347
ERROR: Flash failure: Phone[0000]: Error sending RAM download for bootloader. Device API Error: 0xE0020083 Address: 0x3FC8000 Command: ADDR (Error Code: e0020083),
Detailed Error Details: Direction of the Error=2000, Command Value=200000, Code Group Number=257
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\FlashHdlr.cpp
E prijatelju moj, bez Test Pointa mislim da nećeš napraviti ništa. Možda ako ti netko od frendova ima koji box......inače zaboravi. Napravi TP i onda flashaj, praktički bilo kojim monsterom... Ako ne znaš rastavit V360 sutra će na www.motodestination.com biti detaljni tutorijal, pa svrati.Tko zna možda ga ubacim i još danas.
Pozdrav!!!
jel me mozete tocno reci rjesenje koje je na MotoDestinationu
Istina, kad sam flasho prijateljevu v360, zeznuo sam nešto u samom postupku. Mobitel se više nije palio ni u bootloaderu niti je onako zasvjetlio. Uštekao u kompjuter, otvorio P2k 3.9 easy tools krekanu verziju i Repair PDS zone sa baterijom vani, stavio ponovo bateriju unutra, flasho ga u istom programu sa MP i radi! E, sad za ovaj postupak nisam baš siguran kako je točno išao (zaboravi čovjek!), ali vjerujem da ćeš sve sa P2k 3.9 uspjet riješit i bez TP-a, samo se treba malo oznojit! :bat:
Evo Probo sAm Sve I Opet Ništa :rifle:
Što to SVE znaci? jesi bio na motodestination i pratio tutor? Ako jesi i nije uspjelo mozda je to zato jer ti je baterija prazna, daj ju nekom da ti je napuni pa probaj :)
Npunjena je jucer sam je doneo
EVO USPJEH uz pomoc gogs-a napravio sam mob a postupak je bio uzeti P2K_Easy_Tool_v39_cracked i neki flas ja sam uzeo YuetMod_v3.2_V360_yuetblog.blogspot.com i uspio radio sam i tp i sve sam pokusavo ali je ovo jedino uspjelo.
daj samo da netko stavi tu link za originalni software za V360v
neznam za vodafone soft ali originalni soft od v360 (bez ono "v" na kraju) imas na modmymoto pod downloads->phone files->v360->flashes ili monsterpacs
:crazy:
Evo upravo sam zeznio prijatelju v360v.
Išao sam je otključat. po uputstvima za unlock v360 bez tp-a. Već sam to par puta radio bez problema i sad odjednom mobitel neće upalit.
Flashao sam raznim monsterpackovima ali ništa ne pomaže.
Ima li tko kakvo rješenje?
Samo ne TP...:cry:
Ovo sam pokušao ali mi javlja...
Processing input file:
Processed 7 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Sending RAM loader ...
RAM loader loaded OK
Erase flash...
ERROR: FLASHCMD invalid command response
Error sending ERASE command.
ERROR: Flashing failed
pa zas ne bi opet probao unlock bez tp-a i mozda ti se slozi
Čemu unlock. Nek samo odradi onaj dio repare PDS.
vjerovatno je do pds-a ali ukoliko mora radit pds repair neg si odmah napravi unlock budući da mu je usput a ima i dobar tutorijal:klap: