Krenite sa glasovima "ZA"...........SAD!
Printable View
Krenite sa glasovima "ZA"...........SAD!
ZA
...i ja bi moderirao ali postove od Ch3lawy-og...
jel moze prijedlog:
dal moze da chelawy bude moderator u chataonici umjesto mene, a mene prebacite na moderiranje cjenika.
Ja sam ZA sve što predložite :) :)
me too
ja sam za veljin prijedlog...
A da si anketu napravio? Bilo bi lakše, sad se ja ne usudim reći da sam protiv, a ovak bi samo glasao bez da ti znaš tko je to bio... ;)
Uglavnom, mislim da tamo ne treba još jedan moderator, ma i jedan je sasvim dovoljan, s obzirom na to da smo se fino dogovorili da nema mješanja u taj forum osim ako netko prijavi neki post. A onda se s tim postom/članom/problemom taj jedan moderator može i sam pozabavit. A tu su dakle već coma i eminem, a i mi iz cafea koji smo često na forumu lako uletimo ak se stvori neka frka...
Daj rađe budi mod nekog drugog podforuma u kojem još nema ni jednog moderatora... npr. Alcatel? ;)
ovo je ok= Citat =:
Poslao: dj_velja
jel moze prijedlog:
dal moze da chelawy bude moderator u chataonici umjesto mene, a mene prebacite na moderiranje cjenika.
Što se mene tiče, ja sam za, ćelavi je super osoba za moderatora bilo čega, samo kaj sam mislio da ima i drugih podforuma koji naprosto čeznu za moderatorom, a četaonica ih ima po meni dovoljno s obzirom na opseg posla tamo (radi se samo na prijavu).
pa ako ih je do sada bilo 3 a dj velja bi u cjenike, neka se samo zamjene?
ili bi chelavi htio biti jedini moderator za chat?
@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
htio bih pitat i comu jel mu se još bude mod u chataonici pošto je dobio siemensa a i reko da mu chataonica malo ide na živce... ono, coma, ako ti se više ne da zajebavat s chataonicom, da tebe i velju zamijenim jednim ćelavcem... to bi bilo dovoljno čini mi se
i coma je tu i poručuje da i dalje želi biti u četaonici, pa stavi njega i ćelavog.= Citat =:
Poslao: zappan
@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
htio bih pitat i comu jel mu se još bude mod u chataonici pošto je dobio siemensa a i reko da mu chataonica malo ide na živce... ono, coma, ako ti se više ne da zajebavat s chataonicom, da tebe i velju zamijenim jednim ćelavcem... to bi bilo dovoljno čini mi se
e da, tu= redakcija
ok.... riješeno tako.
ma krivo ste shvatili ono sa chataonicom
[QUOTE]Poslao: zappan
[B]@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
zahvaljujem
:beer:
pa mogao je chelavi to i sam ja mislim...ali dobro....neka je tak kak je! :beer:
Ma ja mislijo da ću kao slobodouman i razuman čovjek biti pravi moderator u chataonici, pogotovo jer je to jedini dio ph0ruma koji redovito trošim :)
Nekako je ispala situacija da je ostalim moderatorima chataonica malo mrska, a budući da je meni draža od pape, andree i dmija zajedno onda bi problem bio rješen :)
...biti će još prilika cH3lawy,strpi se........;)
..."čelavi",dobro došao u obitelj moderatora... :beer: ...
.'bate pa kako me strpa u rang s papom... :D= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
...da je meni draža od pape, andree i dmija zajedno ...
Ofkors za moda ali s brnjicom da nekog ne ugrizeš... :p
budeš chelavi kad tad bio solo igrač...čestitam...:beer: