http://www.t-mobile.hr/2/20-10-03-00-00.asp
Da bar vrijedi za flex 60 onda bi bilo super
Printable View
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-03-00-00.asp
Da bar vrijedi za flex 60 onda bi bilo super
...ja baš nisam nekaj skužio, recimo da uzmem flex300 i 2 su korisnika, znači plača se samo jedan put 300kn za dva korisnika ili...
Minimalni mjesečni paket je Flex300? E stvarno nisu normalni. Koliko ti moraju međusobno svakodnevno brbljati da bi im se ovakvo što isplatilo?
pa dobro,ali koliko sam ja skužio,taj paket dijele dvije osobe...iz obitelji,jel..
vidiš, mene ovo zanima, točnije moju obitelj :D
sada jeli se može preći na ovo ako im još traje ugovor?
Mislim da mozes prec na tu tarifu i onda vrijedi flex 300- min. 2 osobe, flex 500 2 ili 3 osobe, flex 700 2 - 4 osobe
i onda se veličina paketa dijeli na broj osoba
šteta jedino što u flex obitelj 300 neide više korisnika tj.članova obitelji barem 4 u flex 300
Navali narode, još malo pa nestalo :D
Ako ima pitanja tu sam... :smurf:
puno novaca za nista. u vipu i teletu samo moras otic na pretplatu i imas jedan broj besplano...
Ako je netko Obitelj onda priča kada su zajedno kući, a ne pare mozak preko mobitela. Ništa se to ne isplati. Sve dok im najnoviji mobiteli ne budu dostupni za 0 kuna uz 24. mj. ugovor, kao što je slučaj na zapadu, sve ponude su teška (što bi talijani rekli) merda!
Da bi uključio četveročlanu obitelj u paket treba izdvojiti 700 kuna mjesečno. Stvarno povoljno, nema što.
Moja stara na Simpi mjesečno potroši 50-ak kuna. Tako nekako i sestra. Koliko bi trebali inače trošiti da bi nam se isplatilo?
ma to vam je ista fora kao sa Flex Team,samo ovo moze biti bilo koji clan obitelji. No ideja je ok. 300kn je solidno za dvije osobe tako da je ok,a usput koliko vidim mogu se i neki mobaci dobiti povoljnije.
treba biti lud i uzeti bilo koju ponudu koju nam svabe serviraju...
dovoljnoo je reci da sam prelaskom na tele2,smanjio bacanje para na mobitele za duplo.... cura i ja oboje imamo kartice,zovemo se besplatno i racun mi ne prelazi 150kn a nekad na t-comu(a zatim i na vipu) mi nikada nije bio ispod 250kn.
ja mislim da je ok ova ponuda...naime, moja sestricna i njena mama imaju svaka svoju tarifu, sestricna 300 a teta 150...i razmisljala je da uzmu tu obiteljsku 300 jer im je vec u startu manje 150kn...a ionako vise ne razgovaraju tako puno...
ja sam na vipu i super sam zadovoljna...da ovako nesto ponude u vipu, mama i ja bi odma presle :)
Kao što sam već napisao, ali je netko obrisao, obitelji je isplativije da bude na kikiriki tarifi, jer međusobno (tj. unutar mreže) pričaju skoro besplatno, a nema minimalne potrošnje od 700 kuna za 4 člana obitelji.
Od moga prijatelja obitelj, njih 4, su svi na kikirikiju i to ih mjesečno ispadne od 50 do 100 kuna po osobi.
Naravno da je tako najjeftinije. Svi pričaju za 29 lipa, i to sa bilo kim unutar tele2 mreže, a ne samo unutar obitelji. Ovo su samo forice da ti nabiju ogromnu pretplatu i da se čini da nešto dobiješ od toga, a dobiješ figu, jer kao što je netko napisao bolje onda uzeti flex 60 i unlimited pa da sve zoveš badava unutar mreže, a ne samo obitelj.