dobio sam konačno tele2 broj od 24 sata i nemogu ga koristiti sa e550 dali netko ima kakav unlock probao sam par verzija ali jok
Printable View
dobio sam konačno tele2 broj od 24 sata i nemogu ga koristiti sa e550 dali netko ima kakav unlock probao sam par verzija ali jok
možeš s p2k easy tools preko TP
Sticky tema Unlock - Otključavanje Motorola nije dovoljno uočljiva??
Sta si ti ***** kad moras privatno s njim???
pa pise u nasovu unlock e550???
pa mozda nekog zanjima isto to i kako to napravit , e onda ce on trazit tebe na pm, onda tebe nema, pa mora cekat, pa napisi tu jebote. Fakat ima cudnih ljudi.
čovječe postoji dosta načina kako otključat motorolu e550 a ti sad pametuješ i govoriš ovo,ono daj lijepo napiši tutorijal da svi vide kako to napravit
ljudi meni neradi Repstudio Repair ruši se kad stisnem na Loader.exe a kad stisnem na RepStudio.exe dobijem poruku SmartCard Init Faild
i meni se to na jednom kompu desilo... moj savjet. skini repstudio Demo, zatim napravi repair za v550 i onda flashaj sa flashom od v550. imat ćeš otključan mobitel na sve mreže. :)
očito ima full verziju, a ona zahtjeva smart karticu, jerbo je taj alat ipak bio zamišljen kao dodatak za setool. a demo, jasno, radi na žgance
radi na žgance, ali ipak obavi svoj posao...
@night_whisper: a da ti malo prolistaš temu o unlocku motorola? pročitaj prve 3 stranice i sve će ti biti jasno! Normalno da te je ismijao zbog testpointa jer stvarno tko ide radit testpoint na v550, ili nije normalan ili je sjebao bootloader pa ne može u boot mode. sve drugo je smješno ;D
dobro otkljucao sam sto se mene tice tema može LOCK