-
The Sims 2 - DVD problem
Evo ovako, imam nrg image od Simsa 2 DVDa. To sam morao napraviti da bi mogao igrati igru bez dvda. Dvd od kojega sam napravio image sam posudio jednom poznaniku a on se odselio na drugi kraj Hrvatske. E sada, skinuo sam image s dvda i uspio ga raspakirati s WinRarom. Installirao, crackirao a sada imam problem da traži DVD od mene. Sad mene zanima mogu li ja kako preusmjeriti igru ga misli da je DVD a da su fileovi zapravo u folderu na destkopu. Mislim, koristio bih ja Daemon Tools, ali ne radi na Visti. Ne radi ni Alchohol 52%. Jel mi netko može pomoći ili mi dati link koji može napraviti virtualni drive na Windows Visti RC1.
-
-
greška ti je u tome kaj si image napravio s nerom (nero kopira samo sadržaj sa dvda, ali neradi 100%tnu sliku). Za takve stvari si trebao koristit alcohol 120%
annyway: ovdje ti je potrebni crack (zadnji na listi)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Ifrit
tebi treba NO CD CRACK
Tocno, skines no cd crack i sve radi suer, upoce ti ne treba image ili bilo sta slicno
-
Hvala vam taman downloadam. Jel mi može netko napisati koliko taj crack ima MBa, jer downloadam, ali mi piše sam ?????. Na vrlo sporom i nestabilnom dial-upu sam tako da ne bi želio baš iznenađenja(baš zato što se ne može download stura-prekosutra nastaviti).
-
-
Par? 2 nije jer mi je sad na 2.63mba. Tebi možda nije važno jeli 2 ili 20 mba, al meni je važno i 500kba :p Mi možeš malo okvirnije, onako, npr. 3-4mba(što bi bilo baš super ;D )
-
ja mislim da crack za sims2 ima oko 7mb :creep: :creep:
-
Ovaj koji sam dobio sa DVDom ima u raru 13 mba. Nadam se da ovaj nema toliko. Trenutno 4.12mba
-
Evo ga, downloadano bez problema(Uskrsno Čudo ;D ). Crack s linka je 5,88MBa. Unpackiran 13.3mba. Hvala vam.
Može lock! :closed: