tebi treba NO CD CRACK
Evo ovako, imam nrg image od Simsa 2 DVDa. To sam morao napraviti da bi mogao igrati igru bez dvda. Dvd od kojega sam napravio image sam posudio jednom poznaniku a on se odselio na drugi kraj Hrvatske. E sada, skinuo sam image s dvda i uspio ga raspakirati s WinRarom. Installirao, crackirao a sada imam problem da traži DVD od mene. Sad mene zanima mogu li ja kako preusmjeriti igru ga misli da je DVD a da su fileovi zapravo u folderu na destkopu. Mislim, koristio bih ja Daemon Tools, ali ne radi na Visti. Ne radi ni Alchohol 52%. Jel mi netko može pomoći ili mi dati link koji može napraviti virtualni drive na Windows Visti RC1.
tebi treba NO CD CRACK
A KAJ SAD TI GLEDAS�
greška ti je u tome kaj si image napravio s nerom (nero kopira samo sadržaj sa dvda, ali neradi 100%tnu sliku). Za takve stvari si trebao koristit alcohol 120%
annyway: ovdje ti je potrebni crack (zadnji na listi)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hvala vam taman downloadam. Jel mi može netko napisati koliko taj crack ima MBa, jer downloadam, ali mi piše sam ?????. Na vrlo sporom i nestabilnom dial-upu sam tako da ne bi želio baš iznenađenja(baš zato što se ne može download stura-prekosutra nastaviti).
par megi![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Par? 2 nije jer mi je sad na 2.63mba. Tebi možda nije važno jeli 2 ili 20 mba, al meni je važno i 500kbaMi možeš malo okvirnije, onako, npr. 3-4mba(što bi bilo baš super
)
ja mislim da crack za sims2 ima oko 7mb![]()
![]()
Ovaj koji sam dobio sa DVDom ima u raru 13 mba. Nadam se da ovaj nema toliko. Trenutno 4.12mba
Evo ga, downloadano bez problema(Uskrsno Čudo). Crack s linka je 5,88MBa. Unpackiran 13.3mba. Hvala vam.
Može lock!![]()
Bookmarks