Još jedan problem sa Tele2
Ne mislim pljuvati po Tele2 već me zanima da li još netko ima istih ili sličnih iskustava sa njima.
U posljednjih nekoliko mjeseci se sve češće počelo događati da poslane sms poruke ili kasne ili ne stignu ili ih je nemoguće poslati. Jučerašnji primjer: Jedna poruka poslana u 14h na 091 je stigla u 17h, istovremeno sms poruka na drugi 091 stiže odmah, poruka poslana jučer na treći 091 u 19h još do danas nije stigla, a danas uopće ne mogu poslati poruku na taj broj. U nijednom slučaju se sa 100% sigurnošću ne radi o tome da je mobitel primatelja bio ugašen niti izvan mreže (što je jedino objašnjenje SZK). Sa mobitelom i karticom je sve u redu i ne vidim nikakvog razloga zašto bi se tako nešto događalo. Napominjem da se ne radi samo ovom slučaju već o mnogima unatrag nekoliko mjeseci. Postoje još mnogi problemi,ali ovo je jedan od težih.
Postoji li još koji sms centar Tele2 koji bih mogao koristiti?
Inače, pregledao sam neke stare postove i odmah moram reći da me ne zanimaju opravdanja tipa "low budget" mreže jer nigdje na njihovim stranicama niti ugovorima, reklamama i slično ne postoji "disclaimer" u kojem se kaže da korisnici mogu očekivati takve stvari zbog jeftine cijene što je čista prevara, jer se takvo što ne smije i ne može podrazumijevati osim ako ne postoji dobro naznačeno upozorenje! Još jedna stvar je ta da bez obzira plaćam li ja uslugu 1000 kn ili 10 lipa ta usluga mora biti obavljena kvalitetno jer cijena usluge ne uvjetuje kvalitetu.