T-com, negativno iskustvo
Prošle godine u 7.om mj. priključili mi adsl, pa pošto sam bio na ISDN-u, odlučih prijeći na analognu (tzv. POTS). 26.07. nazovem SZK i pitam koja je procedura za prelazak prilikom čega mi lik predstavi sve opcije, tarife i to. Ja odaberem Halo Super 150 za 95kn/mj. i lik (čitaj:nesposobna budaletina) mi predloži da potpišem na 24mj. pa ću dobiti još 41 minutu bonusa na ovih 150 redovnih. Naravno, pristao sam i nakon toga čekao sam (fala bogu) mjesec i pol dana da mi dođu "precvikat" žice i maknuti NT, no to je druga priča. Dakle, od 08.09.06. postao sam korisnik te tarife halo 150 i cijelo vrijeme sam živio u zabludi do danas da imam na raspolaganju 191 minutu besplatnog razgovora u mreži. Danas sam provjeravao preko Webbill-a iskorištenost bonusa i imam što za vidjeti, bonus iskorišten 19.03. 2h i 30 min tj. 150 min a ostali razgovori su svi naplaćeni. Poludio sam i nazvao SZK gdje mi neka ženska kaže da ja NEMAM te dodatne minute jer nisam potpisao na 24 mj. Onda sam ja malo galamio i tak, ali sve u svemu, ujeo vuk magare. Ispostavilo se da ta majmunčina koji mi je predložio potpisivanje na 24mj. nije uopće prilikom zaprimanja zahtjeva tamo nešto označio da potpisujem na 24mj. i to je objašnjenje, uz mogućnost da podnesem prigovor pa će "ovlaštena služba " to istražiti. Ovo je prvi mjesec da sam u potpunosti iskoristio taj bonus i sva sreća da jesam
jer nebi znao da nemam te dodatne minute i mislio bi da nemogu prijeći k drugom operateru zbog te ugovorne obveze. Inače, kako ženska kaže, to ni nisu dodatne minute nego se ta minutaža preračuna u novčani iznos (po neznam kojoj tarifi) i onda oduzima od ukupnog računa. Mislim, pa to mogu samo ti Hitlerovci tako zakomplicirat. J***o im pas m****r usr**u, odlazim prvom prilikom drugome operateru. Sorry na odužoj litaniji, al morao sam se istresti.