evo šta mene zanima, ide3 tagovi i mp3 player, meni player prikazuje samo naslov pisme, a jel se može kako srediti da pokazuje i izvođače
Printable View
evo šta mene zanima, ide3 tagovi i mp3 player, meni player prikazuje samo naslov pisme, a jel se može kako srediti da pokazuje i izvođače
Ako su ti tagovi ispravno upisani (to možeš vidjeti u Propertiesima mp3ce) i ako player uopće ima mogućnost prikaza više podataka iz tagova,onda bi ih trebao prikazivati. Koji player uopće imaš?
ma jesu, tagovi su ispravno upisani u mp3cama na kompu, ali moj player(vmax speed player) kad pribacim pismu složi ih po abecedi i kada svira, prikazuje samo naslov pjesme a ne i izvođača
Najbolji program za to je Abander TagControl.Osim svih mogućih vrsta tagova(naziv,autor,godina,album,ranking,redno br.pjesme,comment)možeš ubacivati i album art-ove i to po par slika,da ti se vrte dok ti svira pjesma(naravno ako ti mo3 to omogućuje).
Potraži na netu...ja ga dosta teško našao..a posebno patch za njega.
->imao sam i ja neki lijevi tag editor(sve unesem)..a prikazuje nešto deseto.
kad svako preporuča svoj ja preporučam media monkey ;)
Koristim mp3tag - malen,brz,freeware,jedino što još nisam skužio gdje se stavlja album art pa to moram raditi u iTunesima
a taj Abander TagControl npr, nekom albumu od 20 pisama, istog autora jel moram upisivati za svaki track posebno ili mogu više odjedanput
Ne moraš..kada upišeš on ostaje u memoriji(samo klikni mišem na rubriku npr.artists i otvori ti se padajući izbornik prijašnjih unosa).
da, skužila sam to, ali mene nešto drugo zanima
npr. imam jedan album, označim sve pisme i sad jel se može upisati izvođač samo na jedno misto a on automatski ispiše za sve ostale pisme
ili jel se može skinit s interneta informacije pa da ih on unede u id2 tagove ili kako već
btw, kako ubaciti sliku, jel može više slika?
neznam kako to Abander TagControl radi no Media Monkey može prilično lagano napraviti ove radnje koje si opisala,..tagove skida sa neta (imaš na odabir..npr amazon)..uz tagove skida i album art (znači cover albuma uz koji može stajati još slika no jedna mora biti odabrana kao primarna)