-
Problem s mp3-om
Evo ovako , imam Samsungov YP-U1 ( x ) player sa 512mb
I sve je išlo super dok mi jednog dana sestra nije iščupala mp3 iz kompa , kad sam ga zatim htio upalit pokretao mi je samo snimajne ( voice recording ) i nisam ništa mogao , čak ga ni izgasit osim pritiskon na reset , nakon nekog čačkanja sam skužio ako stiskam onu okruglu tipku da će mi uć u play mod ali svira pjesme po redu i nemogu ni stišavat ni pojačavat ni listat niti ga izgasit.
Molim pomoć , jer stvarno ne znam kaj da mu napravim
Jel ima možda netko isti takav?
-
...pa jesi probao skinut novi fw s neta te ga updateat...
-
ne samo jednom , updatao sam mu firmware više puta sa raznim verzijama , sa najstarijim pa do najnovijih... ali opet ništa.
Jedan mi je lik rekao da se kao izbrisao u njemu neki "driver" ili tak nešto pa stoga neće radit i rekao mi je kao da bi od nekog tko ima isti trebao kopirati te fileove , samo šta ja ne znam kako bih ja trebao naći te fajlove?
Zna možda netko?
-
Probaj opalit master reset,odnosno formatiraj ga.A ako to ne pali probaj na stranicama proivođača.
-
formatirao sam ga već par puta , i sad sam stavio još i najnoviji firmware 3.150 i opet isto sranje , kad stisnem gumb da se upali krene sve i dođe u meni za sviranje i samo prebaci na voicerecording. Svirat jedino hoće kad stiskam neprekidno meni gumb ( onaj veliki u sredini ) tad počne svirat ali ne mogu ni poglasnit ni mijenjat pjesme niti ga izgasit. WTF?
Jedan lik mi je rekao da sam pobrisao najverovatnije neke folderu u njemu koji su skriveni i da bi mi ih netko tko ima isti trebao poslat...
IMA TKO?
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
-
garancija servis i takva kombinacija??
-
Imamo isti mp3 player, samo razlicit problem.
Naime, pjesme normalno mogu stavit u folder i naravno na Removable Disk i sve to stoji, no, kada hocu slusati glazbu pise No Files. I naravno, kod paljenja pise 496.28 MB Free Memory, kao da uopce nema nicega na njemu.
Formatirala ga jesam, ali nista...
Molim Vas, ako ikako znate da mi pomognete
Hvala unaprijed :)
-
a jesi li pokusao ti ubacit firmware???