...pa jesi probao skinut novi fw s neta te ga updateat...
Evo ovako , imam Samsungov YP-U1 ( x ) player sa 512mb
I sve je išlo super dok mi jednog dana sestra nije iščupala mp3 iz kompa , kad sam ga zatim htio upalit pokretao mi je samo snimajne ( voice recording ) i nisam ništa mogao , čak ga ni izgasit osim pritiskon na reset , nakon nekog čačkanja sam skužio ako stiskam onu okruglu tipku da će mi uć u play mod ali svira pjesme po redu i nemogu ni stišavat ni pojačavat ni listat niti ga izgasit.
Molim pomoć , jer stvarno ne znam kaj da mu napravim
Jel ima možda netko isti takav?
...pa jesi probao skinut novi fw s neta te ga updateat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne samo jednom , updatao sam mu firmware više puta sa raznim verzijama , sa najstarijim pa do najnovijih... ali opet ništa.
Jedan mi je lik rekao da se kao izbrisao u njemu neki "driver" ili tak nešto pa stoga neće radit i rekao mi je kao da bi od nekog tko ima isti trebao kopirati te fileove , samo šta ja ne znam kako bih ja trebao naći te fajlove?
Zna možda netko?
Probaj opalit master reset,odnosno formatiraj ga.A ako to ne pali probaj na stranicama proivođača.
formatirao sam ga već par puta , i sad sam stavio još i najnoviji firmware 3.150 i opet isto sranje , kad stisnem gumb da se upali krene sve i dođe u meni za sviranje i samo prebaci na voicerecording. Svirat jedino hoće kad stiskam neprekidno meni gumb ( onaj veliki u sredini ) tad počne svirat ali ne mogu ni poglasnit ni mijenjat pjesme niti ga izgasit. WTF?
Jedan lik mi je rekao da sam pobrisao najverovatnije neke folderu u njemu koji su skriveni i da bi mi ih netko tko ima isti trebao poslat...
IMA TKO?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
garancija servis i takva kombinacija??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Imamo isti mp3 player, samo razlicit problem.
Naime, pjesme normalno mogu stavit u folder i naravno na Removable Disk i sve to stoji, no, kada hocu slusati glazbu pise No Files. I naravno, kod paljenja pise 496.28 MB Free Memory, kao da uopce nema nicega na njemu.
Formatirala ga jesam, ali nista...
Molim Vas, ako ikako znate da mi pomognete
Hvala unaprijed![]()
a jesi li pokusao ti ubacit firmware???
###1410989180026
Bookmarks