na mobu mi kada je sklopljen uvijek blica onaj prednji mobitel upali se pa se ugasi i baterija mi se dosta brzo trosi. dali bi netko mogao znati u cemu je problem i koliko bi eventualno kostao popravak?? Hvala unaprijed:beer:
Printable View
na mobu mi kada je sklopljen uvijek blica onaj prednji mobitel upali se pa se ugasi i baterija mi se dosta brzo trosi. dali bi netko mogao znati u cemu je problem i koliko bi eventualno kostao popravak?? Hvala unaprijed:beer:
Da ti nije uključen Funlights? Tako barem zvuči - to isključi pa vidi da li se smiri display. To ti je tamo kod stilova zvona...
nije pokuso sam vec bas me nest diplay prednji zeza a i mob bude dost vruc
možda je flat kabel sjeban
ja sam kod stare imao slučaj da je dispaly titrao, onda sam ga jednostavno restartao prek kompa i sve bilo ok, možda je čista slučajnost ovo, možda ne, jer kad sam ga ugasio i upalio, sve je bilo isto...
HEH prijatelj s problemom nemože odg jer je bannan
najvjerovatnije problem je s kontaktom da ga gubi to je problem s flatom to se i meni događalo kad sam imao v 3 popravak je tada bio 380 kn otprilike prije godinu ipo ...sad ne znam koliko bi doislo
problem je u fletu, a on ti vise nije skup ( oko 150kn )
e da i skuzio sam dok mi je mob na punjacu sve je uredu i mobitel mi vise ne blica. al cim ga istekam iz punjaca opet pocme pa nekuzim sta je. mozda je cak i do fleta tog hvala na odgovorima javit cu ako ga uspijem popravit.