Izvorno postao
.El Nino.
Pošto sam nedavno pohvalio T-Mobile kako su mi prihvatili žalbu, sad su se posrali sami sebi u usta.
Situacija je ovakva: u 12. mjesecu sam sklopio ugovor na 2 godine na tarifi Flex 150 i time ostavrio pogodnost 3 besplatna mjeseca korištenja Unlimiteda i dodatan iznos na tarifni paket (znači, mogu potrošiti 300kn, a plaćam 150kn). Greškom radnika kod sklapanja ugovora nije mi uključen Unlimited nego mi je uključen 4 dana kasnije, te mi je naplaćen za 12.mjesec. Slao sam im žalbu glede toga, koju su prihvatili (imam doma original), no Unlimited mi je naplaćen i za 1. i za 2. mjesec. Također, ni za 1. ni za 2. mjesec mi nisu dali popust na potrošnju izvan tarifnog paketa, nego mi je i to uredno naplaćeno, iako su svi računi uredno podmirivani prije datuma dospijeća (iako na flex 150 imam još dodatnih 150kn popusta koje ne moram platiti). Ukratko, zadnja dva mjeseca došao mi je račun nekih 200kn više nego što je trebao. Prije 2 dana sam im slao novu žalbu u kojoj sam naveo kako želim da mi od računa za 2.mjesec odbiju iznos koji ne bih trebao platiti. Odgovor na žalbu čekam.
Sada me zanima koja su moja prava i kako se boriti protiv tih lopovskih smradova? :wall: :wall: :wall:
Odlučio sam, da ako mi ne odbiju iznos koji ne bi trebao platiti, da neću više podmiriti niti jedan račun, pa neka me isključe, jer ako se oni ne drže uvjeta ugovora, smatram da ih se nebi trebao niti ja pridržavati. Napraviti ću sve pa makar završili i u novinama, jer ovo je krajnje ne profesionalno od njih! Sramota! :thumbdown