tako bi trebalo postupat sa svim nokiama!!!! :D
jel vam to bila domaća zadaća(s naslovom "ručna obrada ružnih mobitela") ili kaj?
Printable View
tako bi trebalo postupat sa svim nokiama!!!! :D
jel vam to bila domaća zadaća(s naslovom "ručna obrada ružnih mobitela") ili kaj?
Skoro a uskoro slijedi rucna obrada drugih nokija...
Nokia sucks, samo djeco naprijed, kad ace ljudi shvatit da samo 5% NOKIA mobova zaista i vrijedi
nokije su srot (one ispod cetri soma!!)
btw slike su solidne kvalitete..
...slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...9165#post59165 ...
Da Njoke ne vrede ni 5 lipa po ulozenoj kuni.
Samo se ti tješi :lol:= Citat =:
Poslao: Fanj
Da Njoke ne vrede ni 5 lipa po ulozenoj kuni.
OK tvoja Nokia 6600 je fakat respect, ali u globalu vrijedi prethodno navedena tvrdnja. Ti dobro znas kako stvari stoje i isto tako da ti imas odlican mob. Nemoras se zato odmah nafurit.
Ma nisam se nafurio. Znam da velika većina nokija je živi qrac ali on govori za sve a nokia ima 5-6 modela koji zbilja vrijede
Upravo o tome ja i govorim.
Ma dobro, ovdje je tema fotke a ne jel nokia vrijedi il ne.
Kak to da je meni onaj lijepi crveni x umjesto fotke? What gives?
Valjda je 2508 maknuo slike sa web stranica i više se ne mogu vidjeti. :(
Pitanje: Jel se itko koristi diktafon u korisne svrhe? Ja kad god pokusavam nesto snimit, kurca se ne cuje. Jako slabo. Da li i vi imate takvih iskustava?
= Citat =:
Poslao: Fanj
Pitanje: Jel se itko koristi diktafon u korisne svrhe? Ja kad god pokusavam nesto snimit, kurca se ne cuje. Jako slabo. Da li i vi imate takvih iskustava?
Nadogradi software, meni je to rijesilo problem.Sada je osjetno glasniji, vise ne moram prislanjat mobitel na uho da bi preslusao snimku,a i same snimke su "cisce".
Moja trenutna verzija softwarea je R4C003, svoju mozes provjeriti
ovako: >*<<*<* .
Znaci tu je caka. Thnx man! Inace nisam nimalo zadovoljan prilozenim jer mi je na ´starom´ T39 diktafon bio prava stvar samo ga je jebala memorija. Sad otkad sam kupio T610 sam mislio da ce mi 40 min. snimke rijesit muke, ali bio mi je tih.
I meni je bio prokleto tih sa puno sumova,ali nadogradnja je rjesila stvar, a t39 ma znas i sam;) ... to je bila "zvir"
Je bila je. Ali meni na T610 nisu problem sumovi nego jednostavno je zvuk pre tih. Cist, ali pre tih zvuk.
Ma nadogradi ga i zacudit ces se koliko je glasniji (bar sam ja ostao "paf")!
Realy? I´ll try.
Pitanje: Jel se moze iskorist zvucni zapis snimljen na diktafonu od mob-a za zvuk zvona?:confused:
Mislim na T610, jer to mi je fora mogucnost za personalizaciju, a mnogi mobiteli to imaju.:turn:
Na zalost ne moze :( , mozda sa kasnijim verzijama softwarea- tko zna!
To bi bilo lipo!