Skoro a uskoro slijedi rucna obrada drugih nokija...
tako bi trebalo postupat sa svim nokiama!!!!
jel vam to bila domaća zadaća(s naslovom "ručna obrada ružnih mobitela") ili kaj?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Skoro a uskoro slijedi rucna obrada drugih nokija...
Nokia sucks, samo djeco naprijed, kad ace ljudi shvatit da samo 5% NOKIA mobova zaista i vrijedi
Viva la Nippon!!!
nokije su srot (one ispod cetri soma!!)
btw slike su solidne kvalitete..
...slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...9165#post59165 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da Njoke ne vrede ni 5 lipa po ulozenoj kuni.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
OK tvoja Nokia 6600 je fakat respect, ali u globalu vrijedi prethodno navedena tvrdnja. Ti dobro znas kako stvari stoje i isto tako da ti imas odlican mob. Nemoras se zato odmah nafurit.
Upravo o tome ja i govorim.
Ma dobro, ovdje je tema fotke a ne jel nokia vrijedi il ne.
Kak to da je meni onaj lijepi crveni x umjesto fotke? What gives?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Valjda je 2508 maknuo slike sa web stranica i više se ne mogu vidjeti.![]()
Pitanje: Jel se itko koristi diktafon u korisne svrhe? Ja kad god pokusavam nesto snimit, kurca se ne cuje. Jako slabo. Da li i vi imate takvih iskustava?
Poslao: Fanj
Pitanje: Jel se itko koristi diktafon u korisne svrhe? Ja kad god pokusavam nesto snimit, kurca se ne cuje. Jako slabo. Da li i vi imate takvih iskustava?
Nadogradi software, meni je to rijesilo problem.Sada je osjetno glasniji, vise ne moram prislanjat mobitel na uho da bi preslusao snimku,a i same snimke su "cisce".
Moja trenutna verzija softwarea je R4C003, svoju mozes provjeriti
ovako: >*<<*<* .
Zadnji uredio watson : 01-03-2004 u 22:09
Znaci tu je caka. Thnx man! Inace nisam nimalo zadovoljan prilozenim jer mi je na ´starom´ T39 diktafon bio prava stvar samo ga je jebala memorija. Sad otkad sam kupio T610 sam mislio da ce mi 40 min. snimke rijesit muke, ali bio mi je tih.
I meni je bio prokleto tih sa puno sumova,ali nadogradnja je rjesila stvar, a t39 ma znas i sam... to je bila "zvir"
trenutno nemam inspiracije...
Je bila je. Ali meni na T610 nisu problem sumovi nego jednostavno je zvuk pre tih. Cist, ali pre tih zvuk.
Ma nadogradi ga i zacudit ces se koliko je glasniji (bar sam ja ostao "paf")!
Realy? I´ll try.
Pitanje: Jel se moze iskorist zvucni zapis snimljen na diktafonu od mob-a za zvuk zvona?![]()
Mislim na T610, jer to mi je fora mogucnost za personalizaciju, a mnogi mobiteli to imaju.![]()
Na zalost ne moze, mozda sa kasnijim verzijama softwarea- tko zna!
To bi bilo lipo!
Bookmarks