Skinuo sam VLC player i K-Lite Codec pack.
Slika u filmovima je crvene boje. Što mi je činiti?
Printable View
Skinuo sam VLC player i K-Lite Codec pack.
Slika u filmovima je crvene boje. Što mi je činiti?
Si probal koji drugi player osim VLC , ili je to samo kod njega , probaj instalirat neki codec pack u kojem nije tolko toga ko u K-Lite npr. GordianKnot ili tak nekaj
Probao sam i sa WMPom, slika je i dalje crvena.
Želim utvrditi gdje je problem jerbo sam čitao da je kombinacija K-Litea i VLCa idealna za video.
ajd probaj reinstalirat codec pack i onda odabrat neku ociju da se samo ono osnovno instalira od codec pack-a.
skini media player classic...
http://www.free-codecs.com/download/...er_Classic.htm
...problem rijesen
hm..do codeca je 100% al daj probaj sa media classicom ili bsplayerom
može biti i do grafičke, ako imaš ATI i Ati tray tools ili neka kombinacije Nvidiinih rivera sa nvidia tool programom, jer oni u sebi imaju omogućena ubrzanja ili štelanja boje koje ti mogu zasmetat ( to je kod mene bio problem )
reinstalirao sam i slika je ponovo crvena.
BSplayer ne želim zbog onog promotivnog programa(WhenU Save).
Problem nije do grafičke jer sam prije reinstalacije OSa koristio isti duet(K-Lite i VLC) i sve je radilo OK.
Btw, imam GeForce karticu.
Media Classic player se dobije defaultno uz K-Lite i također daje crvenu sliku.
probaj deinstalirat K-lite, i bilo koji drugi codec, jer VLC ima u sebi sve integriranio, ne trebaju mu nikakvi dodatni codeci. Mislim na VLC Portable.....
prije deinstalacije OSa radili su DivX player, Real Player, Windows Media player, BS player i VLC.
Koji to codec moram instalirati da opet svi rade i da ih koristim po potrebi?
mene te je isto to zezalo imam graficku 7600gs i probao sam skoro sve kodeke i nista se nije promjenilo il crvena boja il pretamna il presvijetla slika.
probaj instalirati nove il neke starije drajvere za graficku meni je bio problem u drajverima 100% ti drajveri nisu dobri
ili solo VLC ili kombinaciju ACE Mega Codec Pack + BS Player, ovo je recimo provjereno.
kako da se riješim WhenU Save programa kojeg moram instalirati uz BSplayer?
odes u control panel-add/remove programs...nades whenu save i deinstaliras ga...
ACE i BS player instalirani, sve ostalo deinstalirano, slika je opet crvena.
a preko m player classica?? on ima 3 načina kodiranja pa probaj u opcijama sva tri isprovat
Koji format videa gledaš?Možda je do toga,ne znam kako,al recimo,meni jedno vrijeme mp4 datoteke nisu valjale,mogao sam ih gledat,ali s nekim smetnjama