Skinuo sam VLC player i K-Lite Codec pack.
Slika u filmovima je crvene boje. Što mi je činiti?
Skinuo sam VLC player i K-Lite Codec pack.
Slika u filmovima je crvene boje. Što mi je činiti?
Si probal koji drugi player osim VLC , ili je to samo kod njega , probaj instalirat neki codec pack u kojem nije tolko toga ko u K-Lite npr. GordianKnot ili tak nekaj
Probao sam i sa WMPom, slika je i dalje crvena.
Želim utvrditi gdje je problem jerbo sam čitao da je kombinacija K-Litea i VLCa idealna za video.
ajd probaj reinstalirat codec pack i onda odabrat neku ociju da se samo ono osnovno instalira od codec pack-a.
reinstalirao sam i slika je ponovo crvena.
BSplayer ne želim zbog onog promotivnog programa(WhenU Save).
Problem nije do grafičke jer sam prije reinstalacije OSa koristio isti duet(K-Lite i VLC) i sve je radilo OK.
Btw, imam GeForce karticu.
Media Classic player se dobije defaultno uz K-Lite i također daje crvenu sliku.
skini media player classic...
http://www.free-codecs.com/download/...er_Classic.htm
...problem rijesen
After all...
hm..do codeca je 100% al daj probaj sa media classicom ili bsplayerom
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
može biti i do grafičke, ako imaš ATI i Ati tray tools ili neka kombinacije Nvidiinih rivera sa nvidia tool programom, jer oni u sebi imaju omogućena ubrzanja ili štelanja boje koje ti mogu zasmetat ( to je kod mene bio problem )
probaj deinstalirat K-lite, i bilo koji drugi codec, jer VLC ima u sebi sve integriranio, ne trebaju mu nikakvi dodatni codeci. Mislim na VLC Portable.....
prije deinstalacije OSa radili su DivX player, Real Player, Windows Media player, BS player i VLC.
Koji to codec moram instalirati da opet svi rade i da ih koristim po potrebi?
mene te je isto to zezalo imam graficku 7600gs i probao sam skoro sve kodeke i nista se nije promjenilo il crvena boja il pretamna il presvijetla slika.
probaj instalirati nove il neke starije drajvere za graficku meni je bio problem u drajverima 100% ti drajveri nisu dobri
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
ili solo VLC ili kombinaciju ACE Mega Codec Pack + BS Player, ovo je recimo provjereno.
kako da se riješim WhenU Save programa kojeg moram instalirati uz BSplayer?
odes u control panel-add/remove programs...nades whenu save i deinstaliras ga...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ACE i BS player instalirani, sve ostalo deinstalirano, slika je opet crvena.
a preko m player classica?? on ima 3 načina kodiranja pa probaj u opcijama sva tri isprovat
After all...
Koji format videa gledaš?Možda je do toga,ne znam kako,al recimo,meni jedno vrijeme mp4 datoteke nisu valjale,mogao sam ih gledat,ali s nekim smetnjama
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks