Izvorno postao
raky_b
to je i moj savjet...na pretplatu ni za zivu glavu.
ok,ti mozda nemas problema sa njima,ja i tekako imam.
i to ti ne daje za pravo da me tako izvredjas.
cak sa SZK imam samo dobra iskustva,ali ovo sa racunom....mislim zasto bih lagao!?
ja ne zelim slati poruku TPO i provjeravati koliko dugujem...ja zelim svoj racun,uredno (bar do 10. u mjesecu) sa ispisom svih poziva,
a ne svaki drugi mjesec opomenu sa ukupnim dugovanjima...
i vidis,meni se desilo upravo to,iskljucili su me bez ikakovog obavjestenja,niti ja nisam mogao zvati niti su mene mogli...nisam cak ni sluzbu za korisnike niti besplante brojeve mogao... morao sam nazvati SZK,sa drugog broja...i provijeriti u cemu je problem...moram ih pohvaliti da su me ipak "ukljucili" nakon sat-dva.
a da poruke ne kasne....to objasni mom prijatelju(VIP) koji me dva sata cekao na cesti bez goriva,jer mi je zadnjom porukom(za zadnje pare na racunu) poslao poziv "u pomoc",i ja mu odgovorim da ne mogu doci,zatim posaljem drugom prijatelju poruku da ode po njega...naravno oboica su dobili poruke,ali tek kasno navece,a slucaj se desio malo poslije podne. sad kad god me vidi vice: J*** te tele2".
a nekim operaterim van HR nije moguce poslati poruku...citaj mal forume,vidjet ces.
sad,tebi signal valja,super....ali mrdni se malo od zagreba,pa ces da vidis...
1. cesto zna pukniti
2. sve krci(sumi je slaba rijec) dok razgovaras
ne kazem da je uvijek tako,ali vrlo cesto.
a koliko te briga za druge,pokazao si svojim misljenjem o radnicima u SZK...
mislis da oni ne rade posteno!?
da ne zarade svoju placu?
nisam zloban,ali sve sto mogu reci je da bi bilo lijepo da ti i tebi slicni malo probate raditi za 1600kn/mj...skini se sa biroa i socijale,pa ces vidjeti kako je sa toliko para placeti racune i prezivljavati sa obitelji a da ti drzava ne placa rezije i nemas nista na crno sa strane....