-
zalba na moderatora?
Kako se, kome i gdje zaliti na nekorektan potez nekog moderatora, u ovom slucaju se radi o brisanju posta gdje tog moda kritiziram (u kontekstu rasprave) dakle nisam napravio nista izvan pravila a moj post je nestao i nisam niti obavjesten niti kaznjen...
Ne razumijem o cemu bi se moglo raditi osim o zloupotrebi moderatorskih ovlasti.
-
ajde navedi javno temu, ne očekuj to od nas, pa ćemo vidjeti da li je žalba opravdana.
-
alo Eminem i ja sam znao ili bolje rečeno pretpostavio da je o tome riječ, no mislim da je ispravno da je to on napisao, zar ne? zato sam i napisao da javno napiše temu, jer ostali članovi ne vide ono što je obrisano. no, ajmo ostaviti malo prostora i njemu da obrazloži ispravnost svoje žalbe, ipak.
-
@ rospaya ....
Samo da ti kažem, ja taj post nisam obrisao...
Netko je prijavio post, a kako smo ja i zerobravo moderatori, dobijemo obavijest na mail i automatski vidimo o čemu se radi. Meni nije smetalo, to je tvoje mišljenje, dok je drugi mod vjerojatno pomislio da je bahato ponašanje... pa obrisao...
a ubuduće, davaj konkretni reply sa argumentima... mislim, kuda bi ovo otišlo da naše protu riječi na neke postove sa kojima se ne slažemo tako izgledaju... ?
-
Moderator ima pravo brisanja posta. Kud bi došli kad bi raspravljali o svakom obrisanom postu.
Zar nikom ne pada na pamet pitati moderatora na PM zašto je nešto obrisano nego odmah žalba kao da je ne znam što napravljeno.
:closed: