ajde navedi javno temu, ne očekuj to od nas, pa ćemo vidjeti da li je žalba opravdana.
Kako se, kome i gdje zaliti na nekorektan potez nekog moderatora, u ovom slucaju se radi o brisanju posta gdje tog moda kritiziram (u kontekstu rasprave) dakle nisam napravio nista izvan pravila a moj post je nestao i nisam niti obavjesten niti kaznjen...
Ne razumijem o cemu bi se moglo raditi osim o zloupotrebi moderatorskih ovlasti.
Zadnji uredio rospaya : 01-03-2007 u 01:20 Razlog: tipfeler
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ajde navedi javno temu, ne očekuj to od nas, pa ćemo vidjeti da li je žalba opravdana.
alo Eminem i ja sam znao ili bolje rečeno pretpostavio da je o tome riječ, no mislim da je ispravno da je to on napisao, zar ne? zato sam i napisao da javno napiše temu, jer ostali članovi ne vide ono što je obrisano. no, ajmo ostaviti malo prostora i njemu da obrazloži ispravnost svoje žalbe, ipak.
@ rospaya ....
Samo da ti kažem, ja taj post nisam obrisao...
Netko je prijavio post, a kako smo ja i zerobravo moderatori, dobijemo obavijest na mail i automatski vidimo o čemu se radi. Meni nije smetalo, to je tvoje mišljenje, dok je drugi mod vjerojatno pomislio da je bahato ponašanje... pa obrisao...
a ubuduće, davaj konkretni reply sa argumentima... mislim, kuda bi ovo otišlo da naše protu riječi na neke postove sa kojima se ne slažemo tako izgledaju... ?
Moderator ima pravo brisanja posta. Kud bi došli kad bi raspravljali o svakom obrisanom postu.
Zar nikom ne pada na pamet pitati moderatora na PM zašto je nešto obrisano nego odmah žalba kao da je ne znam što napravljeno.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks