Imam software R252211LD-u-85.99.50R i sada zelim staviti R252211LD_U_85.9B.E1P_reflash_mlp_mdrm_recompiled_ by_JM. Ali stalno mi baca gresku da nece flashat!Sta da radim?
Printable View
Imam software R252211LD-u-85.99.50R i sada zelim staviti R252211LD_U_85.9B.E1P_reflash_mlp_mdrm_recompiled_ by_JM. Ali stalno mi baca gresku da nece flashat!Sta da radim?
Napisi kojim programom flash_as, da li su ti drajveri instalirani, inace ovaj flash ide glatko na V3x.
RSD Lite 3.0 . Driveri rade.Pocne flashat i onda napise FAILED.
Baš počne flashat, dakle pisat na mob, ili tek radi BL downloader i šalje ga itd?
Pa prvo nesto radi do 100%,a onda pocne flashat ,dođe do 15% i napise failed.I kada upalim mob sve opet radi!Probat cu sutra ponovno.Sad mi je prazan!Inace prije sam ga flashao bez problema na verziju 50R
Probaj ovo što dijan veli, sa FB3. To će otklonit sumnju (i moju isto) na RDS Lite 3.0 (ja sam ostao na 2.7 i ne mičem se s nje :D). FB3 radi ko' urica :)
2.7 je stabilan, ali mi malo sporije loada flash sa kompa prije zapisivanja, dok 2.6 to napravi puno brže. Također je stabilnost malo bolja.
@perisa; probaj upalit v3x u boot modu pa onda odi flashat, jer na v3x nekad neće sam prebacit mob u bootloader mode. jednostavno stane i napiše failed...
ili FB3. kako ljudi vele, najpošteniji je ;D
Probao ponovno flashat sa RSD 3.0 i nakon sto izbrise soft sa moba,pocne ga pisat i stane na 5%. Inakon toga FAILED.I sad mi ga vise nece ni upalit.Jedino se pali u bootloaderu.Ispise bootloader,verziju softa i na kraju CODE CORRUPT.
Kako da flasham sa FB3 ?
Sada kad ga dignem u bootloaderu napise mi MEM_MAP blank
Service Req"d
sa f&b3 odaberi motorola v3x i write data i uzmi si MP i write data
Kada pocne pisat Sending loader dodje do 50% i izbaci pogresku!
Ne mogu je napunit,kad nece punit.I ja sam mislio da je napunim,ali kad je spojim na punjac,ne puni se.
probaj promjeniti flash i napuniti bateriju kod nekog. ili nađi neki stari punjač, odreži konektor za punjenje, i kad oguliš izolaciju, imat ćeš dvije žice. jedna je crvena (+) a druga crna ili plava (-). samo prisloniš crvenu na + na bateriju a crnu (ili je plava) na - i drži 20-tak minuta. baterija će se dovoljno napunit da možeš flashat. :)
Jel moze bilo koji punjac od bilo kojeg moba ili ...?
perisa, nesto si mnogo zaglibio, otkaci se tog RSD_a 3.0, 2.4 ili 2.6 nikako 2.5, i sa polu pune baterije mozes flash_at. Pokusaj da udjes u boot mod, i spoji ga na RSD, da li ga prepoznaje, i ako ga "vidi" opali MP. Pazi kada punis bateriju, rucno, da ne eksplodira, zbog voltaze.
Prepoznaje ga i RSD 3.0 i FB3.Samo sto kad dodje do nekog postotka,onda se mob ugasi i prekine se flashanje.Probat cu sutra nabavit bateriju pa cemo vidit.
kad ti piše sending loader failed znači da je RAMDL kriv ili orginalni i neće flashat moraš s nekim koji je editiran
Hoces reci da stavim drugi soft??Jer nekad posalje loader pa onda stane na CB1 na oko 5%,(ono sto imas u FB3) cb1,cb2 itd ,
Nasao sam bateriju.Sad kad stavljam jedan flash dodje do BL downloader i stane,ne moze ga poslat.A kad probam drugi flash,odradi taj dio sa BL downloader-om i nakon toga kad treba poslat CG1 stane na 4%.Zna li netko sta da radim?
Rjesio sam.Stavio sam na kraju E1P,nakon 20 pokusaja.Odjednom je uspjelo i to sa RSD 3.Hvala svima:klap: :klap: :klap: