Imam software R252211LD-u-85.99.50R i sada zelim staviti R252211LD_U_85.9B.E1P_reflash_mlp_mdrm_recompiled_ by_JM. Ali stalno mi baca gresku da nece flashat!Sta da radim?
Imam software R252211LD-u-85.99.50R i sada zelim staviti R252211LD_U_85.9B.E1P_reflash_mlp_mdrm_recompiled_ by_JM. Ali stalno mi baca gresku da nece flashat!Sta da radim?
E
Napisi kojim programom flash_as, da li su ti drajveri instalirani, inace ovaj flash ide glatko na V3x.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
RSD Lite 3.0 . Driveri rade.Pocne flashat i onda napise FAILED.
E
Baš počne flashat, dakle pisat na mob, ili tek radi BL downloader i šalje ga itd?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa prvo nesto radi do 100%,a onda pocne flashat ,dođe do 15% i napise failed.I kada upalim mob sve opet radi!Probat cu sutra ponovno.Sad mi je prazan!Inace prije sam ga flashao bez problema na verziju 50R
E
Probaj ovo što dijan veli, sa FB3. To će otklonit sumnju (i moju isto) na RDS Lite 3.0 (ja sam ostao na 2.7 i ne mičem se s nje). FB3 radi ko' urica
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
2.7 je stabilan, ali mi malo sporije loada flash sa kompa prije zapisivanja, dok 2.6 to napravi puno brže. Također je stabilnost malo bolja.
@perisa; probaj upalit v3x u boot modu pa onda odi flashat, jer na v3x nekad neće sam prebacit mob u bootloader mode. jednostavno stane i napiše failed...
ili FB3. kako ljudi vele, najpošteniji je![]()
Probao ponovno flashat sa RSD 3.0 i nakon sto izbrise soft sa moba,pocne ga pisat i stane na 5%. Inakon toga FAILED.I sad mi ga vise nece ni upalit.Jedino se pali u bootloaderu.Ispise bootloader,verziju softa i na kraju CODE CORRUPT.
Kako da flasham sa FB3 ?
E
Sada kad ga dignem u bootloaderu napise mi MEM_MAP blank
Service Req"d
E
sa f&b3 odaberi motorola v3x i write data i uzmi si MP i write data
|\/|0T0r0La
Kada pocne pisat Sending loader dodje do 50% i izbaci pogresku!
E
Ne mogu je napunit,kad nece punit.I ja sam mislio da je napunim,ali kad je spojim na punjac,ne puni se.
E
probaj promjeniti flash i napuniti bateriju kod nekog. ili nađi neki stari punjač, odreži konektor za punjenje, i kad oguliš izolaciju, imat ćeš dvije žice. jedna je crvena (+) a druga crna ili plava (-). samo prisloniš crvenu na + na bateriju a crnu (ili je plava) na - i drži 20-tak minuta. baterija će se dovoljno napunit da možeš flashat.![]()
perisa, nesto si mnogo zaglibio, otkaci se tog RSD_a 3.0, 2.4 ili 2.6 nikako 2.5, i sa polu pune baterije mozes flash_at. Pokusaj da udjes u boot mod, i spoji ga na RSD, da li ga prepoznaje, i ako ga "vidi" opali MP. Pazi kada punis bateriju, rucno, da ne eksplodira, zbog voltaze.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Prepoznaje ga i RSD 3.0 i FB3.Samo sto kad dodje do nekog postotka,onda se mob ugasi i prekine se flashanje.Probat cu sutra nabavit bateriju pa cemo vidit.
E
kad ti piše sending loader failed znači da je RAMDL kriv ili orginalni i neće flashat moraš s nekim koji je editiran
|\/|0T0r0La
Hoces reci da stavim drugi soft??Jer nekad posalje loader pa onda stane na CB1 na oko 5%,(ono sto imas u FB3) cb1,cb2 itd ,
Zadnji uredio perisa : 02-03-2007 u 13:12
E
Nasao sam bateriju.Sad kad stavljam jedan flash dodje do BL downloader i stane,ne moze ga poslat.A kad probam drugi flash,odradi taj dio sa BL downloader-om i nakon toga kad treba poslat CG1 stane na 4%.Zna li netko sta da radim?
E
Rjesio sam.Stavio sam na kraju E1P,nakon 20 pokusaja.Odjednom je uspjelo i to sa RSD 3.Hvala svima![]()
![]()
![]()
E
Bookmarks