-
S-video -> SCART
Hm... Kad spojim svoj notebook preko s-videa na tv (scart), imam samo crno bijelu sliku na tv-u??
I još nešto, kad pokrenem divx na kompu, onda se ne vidi na tv.u (dok se recimo subtitle vidi), a sve drugu se vidi (naravno crno-bijelo).
Ako mi tko moze pomoci; zahvaljujem...
-
Sad ne znam koju grafičku imaš ali bi u postavkama za TV out trebao odabrati PAL. Po defaultu je odabran NTFS i zato ti je crno bijela slika
-
Kolko ti je stara televizija? Starije televizije to ne podržavaju, mislim da tu ništa nemožeš napravit... Ja sam pokušao dosta toga, ali ništa nisam uspio...
-
daj me malo vodi. Znaci kad se spojim na tv, odem na start/cpanel/apearance and themes/display...
E sada, ako ti nije problem da mi malo pomogneš.
Pretpostavljam da trebam otici na settings/advanced ili?
I di da namjestim PAL??
-
Ne to. Moraš na start>cpanel>display>settings>advanced i tamo negdje potraži TV out. Koju grafičku imaš u notebook-u?
-
evo našao sam sve to. podesio na croatia i palB, pa pal G, pa pal H i uvijek je crno bijelo :(
Tv je relativno nov, star 1 god...
moram provjeriti za grafičku, nisam siguran
-
...kolko sam se ja sa tim nazahebavo.....
...eeeeee sad sam se sjetio ,možda nije stvar u kompu....jel telka sony?.....trebo bi prekontrolirat kako ti je podešen ulazni mod na scartu u TV-u...( ako je na YC onda može bit da je slika crnmo bjela zbog toga)........
-
jedna je sony, a jedna schneider...
Ova sony, kad spojim dvd, onda je isto crno bijelo dok ne prebacim preko dvd sa yv na rgb i onda je ok, ali kako da to napravim za komp??
-
Nisi mi rekao koju grafičku imaš i dali imaš instalirane drivere za nju
-
ATI Radeon IGP 320M, i ima instalirane drivere...