Sad ne znam koju grafičku imaš ali bi u postavkama za TV out trebao odabrati PAL. Po defaultu je odabran NTFS i zato ti je crno bijela slika
Hm... Kad spojim svoj notebook preko s-videa na tv (scart), imam samo crno bijelu sliku na tv-u??
I još nešto, kad pokrenem divx na kompu, onda se ne vidi na tv.u (dok se recimo subtitle vidi), a sve drugu se vidi (naravno crno-bijelo).
Ako mi tko moze pomoci; zahvaljujem...
maraschino - PTICICA
Kolko ti je stara televizija? Starije televizije to ne podržavaju, mislim da tu ništa nemožeš napravit... Ja sam pokušao dosta toga, ali ništa nisam uspio...
daj me malo vodi. Znaci kad se spojim na tv, odem na start/cpanel/apearance and themes/display...
E sada, ako ti nije problem da mi malo pomogneš.
Pretpostavljam da trebam otici na settings/advanced ili?
I di da namjestim PAL??
maraschino - PTICICA
evo našao sam sve to. podesio na croatia i palB, pa pal G, pa pal H i uvijek je crno bijelo
Tv je relativno nov, star 1 god...
moram provjeriti za grafičku, nisam siguran
maraschino - PTICICA
...kolko sam se ja sa tim nazahebavo.....
...eeeeee sad sam se sjetio ,možda nije stvar u kompu....jel telka sony?.....trebo bi prekontrolirat kako ti je podešen ulazni mod na scartu u TV-u...( ako je na YC onda može bit da je slika crnmo bjela zbog toga)........
jedna je sony, a jedna schneider...
Ova sony, kad spojim dvd, onda je isto crno bijelo dok ne prebacim preko dvd sa yv na rgb i onda je ok, ali kako da to napravim za komp??
maraschino - PTICICA
ATI Radeon IGP 320M, i ima instalirane drivere...
maraschino - PTICICA
Bookmarks