-
Poboljsavanje foruma?
Kako napraviti dobar free forum i na kojoj stranici. Ja ucnih nesto na gurubb.com s cime sam trenutno zadovoljan, al vidio sam na slicnim mjestima nesto puno bolje dizajnirano.
Neki savjeti?
Radi se o forumu za zatovreni krug ljudi, pa necu ostavljati link, trebaju mi uputstva na slijepo:D
-
Kad kazes free forum je mislis bas na free forum ili na free host foruma?
Ako trazis free host onda neznam, najbolje to izbjeci.....
a ako ti treba free forum onda je najbolje phpbb, lako se modificira i ima hrpa skinova....
-
free host forum.. zasad je sve u pokusnoj fazi tak da mi ne pada na pamet davati pare za cistu zaebanciju..
i taj koji sam ja napravio je phpbb al imam tamo samo serijske skinove, kak dobiti nesto vise...
-
Meni je bolji IPB free :thumbup:
Ima i upload, malo je kompliciraniji od phpbb-a
-
Kaj je kompliciranije? Kakve su mu dizajnerske mogucnosti?
zasad sam zadovoljan s ovim phpbb.
Sam jos pitanje, kako staviti ekstra smajlice?
-
Ideš u AP
Tamo pod smiles ili emocions piše upload i tamo izabereš smajl koji si chopio nekom forumu :D
Ima puuno više mogućnosti, možeš sve mjenjat, skinove, macro setove (ikone npr kad su u nekom forumu novi postovi, možeš mjenjat sliku za user ranks, i još puno toga)
Preporučujem IPB Free (1.3 Final)
-
kak se uopce modificira forum.. bilo IPB bilo pbpbb.. Jel to samo ono to daje vec postojece sucelje na stranici ili postoje i neki dodatni programi da za download?
-
To ti da sučelje i onda ti stavljaš dodatne skinove, šta hoćeš
Radiš nove podforume itd ...
Kad napraviš forum, onda imaš samo jedan podforum welcome ili tako nešto(testforum mislim) i onda ti lijepo u AP i stvaraš druge forume i editiraš sve ostalo
-
Ok, znaci ne postoji neki program koji bi omogucavao modanje free phpbb foruma?
-
Neznam, ako si tek otvorio forum i nemaš članova
prebaci se na IPB
-
ma nije problem u kolicini clanova ovdje, nego njihovim baratanjem interenetom..