Kad kazes free forum je mislis bas na free forum ili na free host foruma?
Ako trazis free host onda neznam, najbolje to izbjeci.....
a ako ti treba free forum onda je najbolje phpbb, lako se modificira i ima hrpa skinova....
Kako napraviti dobar free forum i na kojoj stranici. Ja ucnih nesto na gurubb.com s cime sam trenutno zadovoljan, al vidio sam na slicnim mjestima nesto puno bolje dizajnirano.
Neki savjeti?
Radi se o forumu za zatovreni krug ljudi, pa necu ostavljati link, trebaju mi uputstva na slijepo![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Kad kazes free forum je mislis bas na free forum ili na free host foruma?
Ako trazis free host onda neznam, najbolje to izbjeci.....
a ako ti treba free forum onda je najbolje phpbb, lako se modificira i ima hrpa skinova....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
free host forum.. zasad je sve u pokusnoj fazi tak da mi ne pada na pamet davati pare za cistu zaebanciju..
i taj koji sam ja napravio je phpbb al imam tamo samo serijske skinove, kak dobiti nesto vise...
Meni je bolji IPB free![]()
Ima i upload, malo je kompliciraniji od phpbb-a
Kaj je kompliciranije? Kakve su mu dizajnerske mogucnosti?
zasad sam zadovoljan s ovim phpbb.
Sam jos pitanje, kako staviti ekstra smajlice?
Ideš u AP
Tamo pod smiles ili emocions piše upload i tamo izabereš smajl koji si chopio nekom forumu
Ima puuno više mogućnosti, možeš sve mjenjat, skinove, macro setove (ikone npr kad su u nekom forumu novi postovi, možeš mjenjat sliku za user ranks, i još puno toga)
Preporučujem IPB Free (1.3 Final)
kak se uopce modificira forum.. bilo IPB bilo pbpbb.. Jel to samo ono to daje vec postojece sucelje na stranici ili postoje i neki dodatni programi da za download?
To ti da sučelje i onda ti stavljaš dodatne skinove, šta hoćeš
Radiš nove podforume itd ...
Kad napraviš forum, onda imaš samo jedan podforum welcome ili tako nešto(testforum mislim) i onda ti lijepo u AP i stvaraš druge forume i editiraš sve ostalo
Ok, znaci ne postoji neki program koji bi omogucavao modanje free phpbb foruma?
Neznam, ako si tek otvorio forum i nemaš članova
prebaci se na IPB
ma nije problem u kolicini clanova ovdje, nego njihovim baratanjem interenetom..
Bookmarks