jel se to može? frend mi sa se w300i poslao igriicu, ja ju normalno instalirao, radi, sve ok..
se može slati tako sa v360?
pokušavao sam sa yuetovim phone managerom, ali nema nigdje opciju za bluetooth..
Printable View
jel se to može? frend mi sa se w300i poslao igriicu, ja ju normalno instalirao, radi, sve ok..
se može slati tako sa v360?
pokušavao sam sa yuetovim phone managerom, ali nema nigdje opciju za bluetooth..
Može, naravno.. Samo treba imati bluesoleil. Otvoriš njega povežeš se, klikneš desnim klikom na object push service i staviš Send Object.
Tada nađeš samo tu igru koju želiš i stisneš open.
može link za download? tražio po forumu, nema, a službena stranica iz one teme gore ne šljaka..
Link ti ovako nemogu dati, to je warez, ali otiđi na katz.ws i tamo upiši bluesoleil pod search..
kaj nije to program za prek kompa slanje???? sorry ak grijesim.
ja ti radim sa media viewerom coreletom , sam odes na karticu i odaberes jar file te file manager, i data transfer i send prek bluea. radi sto posto, sa svim vrstama mobitela, osim kaj se sa samsungom e720 ne voli bas previse.
Nisam siguran, ali mislim da on želi sa kompjutera slati igre..
EDIT: ups :notooth: falio sam :bunny:
čekaj, koliko vidim, to ej program za pc, ne za mob..
Ako se ne varam Yuet je tu opciju uspio ubaciti u novu verziju svojeg MP-a ver. 2xx i 3xx. Samo sam letimično proletio kroz tekst na Web-u. ali čini mi se da je od sada moguće slati JAR fajlove sa V360/L7 preko bluetootha samo što JAR fajlovi moraju biti u video folderu.
Pogledati na:
http://yuetblog.blogspot.com/2006/09...od-v3x-mp.html
ma napravi preko coreleta, puno je jednostavnije bez kopiranja u druge foldere , probaj, pola mog razreda imaju igrice ko i ja.
znači skineš media viewer corelet s neta i instaliraš na mob ko java igricu
imas na forumu temu instaliranje itunesa, to ti je jako slicno osim kaj instaliras media wiever umjesto itunesa
Pomoću MotorolaMidletManager ubacim u "Phone" MediaViewerApplet.jad i ono se instalira. Tada ga restartam a u mobitelu uopće nije prepoznan :(
moraš maknut atribut corelet - restart, onda napraviš shortcut na media viewer, pa vratiš atribut corelet - restart. tak nekak ide, na tu foru...
I ja sam se zaj**avao s tim dosta dugo pa mi nije radilo. nakon dužeg vremena sam - jednostavno odustao. :-)
moraš maknut atribut corelet - restart, onda napraviš shortcut na media viewer, pa vratiš atribut corelet - restart. tak nekak ide, na tu foru...
I ja sam se zaj**avao s tim dosta dugo pa mi nije radilo. nakon dužeg vremena sam - jednostavno odustao. :-)
Kaj se dogodi kad modemska veza puca........:freakout: :throw: :wall:
Jel postoji način kak da se to obriše????
eto kaj vam se dogodi kad modemska veza - PUKNE.......:freakout: :wall: :wall:
jel postoji način kak da to obrišem??!!
ti si natukao 5 postova za istu stvar...
on topic... zeznuto je to, postupak koji nekome radi a drugome ne.
gle ako imas itunese na mobu, zbrisi ih sa midmanom i samo instaliraj mv , bez nikakvih micanja atributa, pokreces ga prek shortcuta za itunes.
ili jednostavno stavi diabolic 1.3 sa mv , to ti je najlakse.
Upiši u pretraživanje na vrhu foruma "Media Viewer" dobit ćeš temu u kojoj sam se mučio da pokreneš to, pa mi je JA_SAM dao link pa sam sve riješio. Moraš neke seemove mijenjati i tak. Ali ako imaš Yueta onda izbriši iTunes, klikneš na Yes kada ti iskoči poruka. Tada trebaš imati i .jar i .jad u jednom folderu od MVa i instaliraš preko .jada. Preporučio bi ti backup flexa ak šta krene po krivu.