dekoder SEMC tool v8.7 pitanje!
SEMC tool v8.7 ..trebam pomoc--kako ovo koristit...
uzeo sam za primjer k700 koj trebam otkljucat, receno mi je da bude ukopcan usb dongle, i u drugi usb kabel za spajanje s mobom...sad u SEMC tool-u sam narihtao
phone:k700, interface: cruiser/fighter , dok COM port ne znam kako da pronađem...posto imam 3ulaza za usb iza i 2naprijed pokusavao sam svih prvih 6 kombinacija po vise puta...
i pod odabir stavim unlock
i dolje imam za izabrat
read phone info
clear SP locks -ovaj
read all codes
change user code
change IMEI
znaci,receno mi je da stavim kvacicu,tj odaberem clear SP locks..narihtam cruiser/fighter i isporbavam com portove...
i klikam do selected jobs, i napise mi switch phone on ...a zatim
ERROR: phone not power up ...
isporbavao sam naravno sve kombinacije po vise puta, da je mob ugasen,pa da je ugasen pa ga upalim,pa samo da kliknem ugasenog,pa da kad trazi phone on da ukopcam kabel.....uglavnom nista ne radi!!! molim pomoc
neka mi netko otpocetka objasni sto trebam radit jer sam apsolutni pocetnik u ovome,i sto aktivirat,primjetio sam da k700 kabel nema nikakav nastavak za prikljucke za 9V kockastu bateriju dok za recimo c62 ima,za k750 ima na pola-ne znam dalk za taj mora bit prikopcan na bateriju il ne... uglavnom trenutno k700 pokusavam i hitno mi treba pomoc..hvala